![]() |
yamaha tzr 50 :D
decurand mi-am achizitionat o yamaha tzr cu "cateva" probleme , cum ar fi: - semeringul de la cutie este muci -pinionul mic este sudat de ..ax tipic romanesc -renzorul de la melc care indica viteza nu exista -carene lipite cu fibra si plasa de tantari ....si care logik au crapat -toba cred k infundata si sudata in ...foarte multe locuri -set motor schimbat cu unul china de "foarte buna calitate" -arcul de la tija de ambreiaj rupt si acum sa enumeram lipsurile: -scaritele pasager -micul "eleron" -doapele de la manere PLANURI DE VIITOR: -carene refacute ca la carte (acum sunt la vopsit :D) -set motor top performace de 80 putin modificat :D -toba de yamaha yzf -muzicuta polini -cablu cu senzor pentru chilometraj -arc tija ambreiaj -doape pentru manere si restul ramane de vazut.....
|
Re: yamaha tzr 50 :D
ai niste poze?
cam multe lipsuri are,jur:)) si la faza cu pinionu sudat pe ax o sa ai de munca. |
Quote:
|
iti recomand sa nu pui toba de yzf
daca tot ii pui set top,pune-i o evacuare completa gianelli(gasesti la scuter-centre) P.S: daca ai nevoie de un mecanic da-mi PM |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning