Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   Probleme Opel Astra (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/291778-probleme-opel-astra.html)

garellim 30-11-11 17:19

Probleme Opel Astra

Salut..am un Opel Astra si de ceva vreme nu imi mai merge cum trebuie..nu mai are demeraj (no turbo) am fost la service mi l-au pus pe tester dar degeaba..mi-au zis ca e de vina debimetrul dar nu merge...cinve mi-a zis ca e o problema la turbo..e intrerupt vreun fir sau ceva..
Stie cineva care ar fi problema s-au a avut si el aceeasi problema ? :peace:

universcomimpex 01-12-11 20:53

Re: Probleme Opel Astra

Quote:

Originally Posted by garellim (Post 4750677)
Salut..am un Opel Astra si de ceva vreme nu imi mai merge cum trebuie..nu mai are demeraj (no turbo) am fost la service mi l-au pus pe tester dar degeaba..mi-au zis ca e de vina debimetrul dar nu merge...cinve mi-a zis ca e o problema la turbo..e intrerupt vreun fir sau ceva..
Stie cineva care ar fi problema s-au a avut si el aceeasi problema ? :peace:

daca la repectivul atelier nu arata nimic pe tester mergi la un service care are tester de opel opel scaner-obcom de ex eu am dar tu esti in adjud asa ca mergi la un dealer opel te costa dublu asta e dar stii clar ce are

bodyn 02-12-11 21:46

Quote:

Originally Posted by universcomimpex (Post 4753276)
daca la repectivul atelier nu arata nimic pe tester mergi la un service care are tester de opel opel scaner-obcom de ex eu am dar tu esti in adjud asa ca mergi la un dealer opel te costa dublu asta e dar stii clar ce are

debimetrul de aer regleaza cantitatea de aer care intra in motor,daca este defect acestanu mai stie cat sa bage si respectiv nu imi trage masina,totusi dutela un tech 2 si iti spune exact.

garellim 02-12-11 22:31

Acum cateva zile m-am gasit cu cineva care a patit cam la fel...el mi-a zis ca poate sa fie ceva infundat la turbo...dar totusi cred ca e vreun fir ceva...

universcomimpex 05-12-11 21:58

Quote:

Originally Posted by garellim (Post 4755590)
Acum cateva zile m-am gasit cu cineva care a patit cam la fel...el mi-a zis ca poate sa fie ceva infundat la turbo...dar totusi cred ca e vreun fir ceva...

daca tu vrei sa te iei dupa unu si altu treaba ta
'

garellim 05-12-11 21:59

Quote:

Originally Posted by universcomimpex (Post 4761168)
daca tu vrei sa te iei dupa unu si altu treaba ta
'

A avut aceleasi probleme...

garellim 22-12-11 22:40

Stie cineva? :(

universcomimpex 28-12-11 21:52

Quote:

Originally Posted by garellim (Post 4791075)
Stie cineva? :(

mergi frate la o reprezentanta opel ca te costa maxim 100 lei diagnosticarea .sau daca preferi sa mergi fara turbo treaba ta

dreaq 29-12-11 11:56

In primul rand nu spui ce model de opel astra ai , din ce an si ce motorizare . Noi n-avem cum sa ghicim . Diagnosticarea n-o faci din auzite , pot sa fie 1000 de probleme sub capota . Cum spun si baietii, du-te la o reprezentanta .

MihaiS 29-12-11 13:47

TURBO NU ARE FIRE!!!!!!!!

depaseste problema asta. poate fi :
EGR
CONVERTOR PRESIUNE TURBO
SENZOR MAP
SENZOR PRESINE RAMPA COMUNA
>>>>>>>>>>>
depinde de ce motor ai pe masina.

universcomimpex 01-01-12 13:14

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4799311)
TURBO NU ARE FIRE!!!!!!!!

depaseste problema asta. poate fi :
EGR
CONVERTOR PRESIUNE TURBO
SENZOR MAP
SENZOR PRESINE RAMPA COMUNA
>>>>>>>>>>>
depinde de ce motor ai pe masina.

cum nu are fire? daca nu iti mai merge magneventilul mai ai turbo? nu vorbi fara sa stii, nu hali mereu ce auzi de la alti

garellim 10-06-12 19:04

Quote:

Originally Posted by dreaq (Post 4799178)
In primul rand nu spui ce model de opel astra ai , din ce an si ce motorizare . Noi n-avem cum sa ghicim . Diagnosticarea n-o faci din auzite , pot sa fie 1000 de probleme sub capota . Cum spun si baietii, du-te la o reprezentanta .

Scuze de intarziere...Opel Astra G 1.7 DTI, 2000
pana la 2500 turatii te rogi de ea sa plece dar cand ajunge la 2500 isi ia demaraj dar nu cum isi lua inainte..si nu fuge mai mult de 120 :sad:

universcomimpex 19-06-12 16:34

frate pacat ca esti departe ca tare m-as bucura sa iti demostrez cea ce zic si sa iti iau bani

garellim 19-06-12 18:43

Quote:

Originally Posted by universcomimpex (Post 5071783)
frate pacat ca esti departe ca tare m-as bucura sa iti demostrez cea ce zic si sa iti iau bani

Frate daca tot zici ca ai scule...am sa fac un drum pana la Bucuresti ! Sa-mi lasi PM cat ajunge !

universcomimpex 26-06-12 14:20

Quote:

Originally Posted by garellim (Post 5071915)
Frate daca tot zici ca ai scule...am sa fac un drum pana la Bucuresti ! Sa-mi lasi PM cat ajunge !

in functie de constatare se face pretu daca iti convine bine daca nu aste e

All times are GMT +2. The time now is 12:24.

- Copyright 2026 4Tuning