![]() |
Probleme Opel Astra
Salut..am un Opel Astra si de ceva vreme nu imi mai merge cum trebuie..nu mai are demeraj (no turbo) am fost la service mi l-au pus pe tester dar degeaba..mi-au zis ca e de vina debimetrul dar nu merge...cinve mi-a zis ca e o problema la turbo..e intrerupt vreun fir sau ceva..
Stie cineva care ar fi problema s-au a avut si el aceeasi problema ? :peace: |
Re: Probleme Opel Astra
Quote:
|
Quote:
|
Acum cateva zile m-am gasit cu cineva care a patit cam la fel...el mi-a zis ca poate sa fie ceva infundat la turbo...dar totusi cred ca e vreun fir ceva...
|
Quote:
' |
Quote:
|
Stie cineva? :(
|
Quote:
|
In primul rand nu spui ce model de opel astra ai , din ce an si ce motorizare . Noi n-avem cum sa ghicim . Diagnosticarea n-o faci din auzite , pot sa fie 1000 de probleme sub capota . Cum spun si baietii, du-te la o reprezentanta .
|
TURBO NU ARE FIRE!!!!!!!!
depaseste problema asta. poate fi : EGR CONVERTOR PRESIUNE TURBO SENZOR MAP SENZOR PRESINE RAMPA COMUNA >>>>>>>>>>> depinde de ce motor ai pe masina. |
Quote:
|
Quote:
pana la 2500 turatii te rogi de ea sa plece dar cand ajunge la 2500 isi ia demaraj dar nu cum isi lua inainte..si nu fuge mai mult de 120 :sad: |
frate pacat ca esti departe ca tare m-as bucura sa iti demostrez cea ce zic si sa iti iau bani
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:24. |
- Copyright 2026 4Tuning