![]() |
Vand faruri si stopuri second-hand!
1 Attachment(s)
Vand faruri din dezmembrari.
Sunt disponibile o gama larga de modele, dintre care amintesc: *faruri Fiat Linea *faruri Skoda Octavia *faruri Opel Astra G *faruri Opel Astra H *faruri Opel Corsa *faruri Dacia Logan (cu si fara facelift) *faruri Renault Megane 2 (cu si fara lupa) *faruri Ford Focus>2004 *faruri Fiat Ducato > 2006 *faruri Renault Clio *faruri Bmw e46 *faruri Kia Cee'd *faruri Vw Passat > 2005 *faruri Vw Golf V *faruri Skoda Fabia *faruri Skoda Superb *faruri Peugeot 307 *faruri Ford Fiesta *faruri Mini Cooper *faruri Mercedes S Klasse *faruri Fiat Panda *stopuri Fiat Linea *stopuri Mercedes S Klasse *stopuri Vw Golf V *stopuri Vw Golf IV *stopuri Peugeot 307 *stopuri Fiat Ducato *stopuri Fiat Albea *stopuri Fiat Doblo si lista poate continua. Pentru cereri de oferta / intrebari, puteti folosi cu incredere PM sau puteti suna la 0731.344.270 - Cristi faruri sh, faruri second-hand, piese second-hand, faruri dezmembrari, stop sh, stopuri sh, stopuri second |
Re: Vand faruri si stopuri second-hand!
Salut.
M-ar interesa stopuri fumurii de fabrica, tip n'joy pentru un astra g hatchback cu 4 usi. Disponibilitate, pret? Astept rasp. Multumesc. |
Un pret pentru niste stopuri de Octavia din 2000?
|
Aveti PM!
Quote:
|
far dreapta opel corsa c 2001 original la ce pret?...multumesc
|
salut un set faruri astra h cu lupa,poze si un pret se poate
|
Te salut! din pacate avem doar fara lupa. imi pare rau!
Quote:
|
faruri pentru golf iv mai ai?
|
imi raspunzi si mie?
|
Scuza-ma, dar credeam ca ti-am raspuns pe pm... Din pacate nu avem decat de corsa D. Imi pare rau!
Quote:
|
far stanga cu lupa megane 2.1
|
faruri cu lupa astra f?m-ar interesa modelul ala cu semnalizari dintr-o bucata!ms
|
Te salut! Din pacate nu avem in stoc.
Multumesc, Dragos Quote:
|
faruri de skoda octavia 1 (1u) fara proiector...fab 2008 ..... !!??? daca da cati banii..?
|
un pret pentru un set de faruri cu lupa de megane 2.1 (inainte de face-lift, 2003-2006)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:29. |
- Copyright 2026 4Tuning