![]() |
E36 - ZXZ
5 Attachment(s)
Descrierea modificarilor aduse masinii:
-ESTETIC *VOPSIRE INTEGRALA (VOPSEA PERLATA) *ARIPI FATA NOI E36 CABRIO CU LUCAS MIC *PARBRIZ NOU *EMBLEME ASTUPATE *PASAJE SPATE ROLUITE *FARURI HELLA LUPA SI REGLAJ ELECTRIC *XENON 6000K *SEMNALE DEPO FUMURII *STOPURI DEPO *FOLIE LUMAR FATA 50% SPATE 80% OMOLOGATA -TEHNIC *SUSPENSIE SPORT AMORTIZOARE BILSTEIN SI ARCURI KW -45MM FATA SI 40MM SPATE *EVACUARE SPORT CU FINALA INOX A.T.U *DIFERENTIAL AUTOBLOCANT -ROTI: *JANTE TABLA 15" CU ANVELOPE IARNA *JANTE 17" MODULARE ARTEC BY RH GERMANY : *Prindere cu flanse originale: 5*120 *seria 3 E36(pisica),E46,E90 *J-UL(latimea jantei) fata 8,5J; et34/spate 9J; et35 -Anvelope: *fata Yokohama PARADA SPEC-2 205/40 ZR17 84W *spate King-Star RADIAL 215/45 ZR17 87W -Prindere fara flanse: 5*112 vw si mercedes et fata54,et spate60 *Jantele sunt modulare(3 piese fiecare) au fost reconditionate profesional,sablate si vopsite electrostatic DOTARI; -VOLAN PIELE -COTIERA ORIGINALA DIN PIELE IN STARE IMPECABILA -NUCA SCHIMBATOR DIN ALUMINIU H&H MOTORSPORT -GEAMURI ELECTRICE -CLIMATRONIC -INCHIDERE CENTRALIZATA -OGLINZI ELECTRICE,INCALZITE SI HELIOMATE -SERVODIRECTIE -ABS -DUBLU AIRBAG (SOFER/PASAGER) -MP3 JVC/6BOXE JBL/AMPLIFICATOR JBL/SUBWOOFER JBL 300W -XENON -4 CHEI (1 PLASTIC,1 NORMALA + 2 CU INCHIDERE) -MODUL COMFORT -SCAUNE CU REGLAJ LOMBAR -PLASA PORTBAGAJ -AL 3-LEA STOP FRANA (LUNETA) -OGLINZI ANTIORBIRE |
re: E36 - ZXZ
Frumoasa masina ..... dar am vazut-o si la bazar ......... de ce vrei s-o vinzi?
|
Quote:
|
Aa.... atunci e bine ,,,,, masina arata ff bine si merita muuult mai mult decat ai cerut tu pe ea;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
una calda....una rece.....
Astept pareri... |
|
intrebare...:oops: : ce inseamna ZXZ? la multe masini am vazut asa...
trage bine pt 1.6 ... :shock: si burn :shock: |
Quote:
Cazu meu Z-ul vine de la numele meu si restu.....mi-a placut cum arata 8) |
1 Attachment(s)
am uitat de interior...:shock:
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=VZLxD6VXgd4 |
1 Attachment(s)
Quote:
Cineva sa ma corecteze daca gresesc. |
Re: E36 - ZXZ
Arata prea bine masina. Apreciez ca vine la linie la toate imbinarile. Multi omit sa mai alinieze botul la e36 in momentul in care o re-asambleaza.
Interiorul este cel original? Daca da, pare in stare foarte buna, semn ca nu e prea "tavalita". Singurul minus pe care il gasesc momentan il reprezinta stopurile. La acelasi pret cu unele Depo gaseai stopuri de M originale. Poate te gandesti la asta pe viitor. Masina e prea "clean" ca s-o umpli de piese after-market. In suspensie ai investit ceva, dar sunt convinsa ca merita. O sa te invidiem multi iarna asta pt blocant :rolleyes2 PS: Cheia "de plastic" :p este cheia de service :). PS2: imi explici si mie ce este plasa de portbagaj? Ai grija de masina! succes si drumuri bune! |
Re: E36 - ZXZ
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning