![]() |
Audi S3
7 Attachment(s)
VAND Audi S3 8L – 2001- 209 CP – Quattro - Foarte bine intretinuta si curata!
Marca: Audi Model: S3 An fabricatie: 2001 Motor: 1.8 Turbo (cod AMK) Putere: 209 CP , 270 nm Nr Kilometri: 97000 km reali Tractiune: Integrala (quattro) Transmisie: Cutie manuala 6 trepte Roti: Jante aluminiu model AVUS 17” vara+jante tabla 16'''de iarna Cauciucuri: 225/45/17 Culoare: Rosu Misano Dotari: ABS, ESP (decuplabil), Xenon cu ajustare automata, Lampi de ceata, Scaune sport Recaro electrice si incalzite, Volan si schimbator piele, computer de bord, radio casetofon cu 7 difuzoare, Oglinzi electrice si incalzite, Trapa electrica cu 2 pozitii, 4 airbag-uri, inchidere centralizata, carlig original pentru remorcare, alarma originala, servodirectie asistata, geamuri fata electrice, senzori parcare spate Parktronic 4 chei : 2 standard, una pentru service, plus una de plastic. Modificari si imbunatatiri: -Evacuare modificata, THS decat inox pipe.(am si catalizatorii originali) -Kit 2 furtune siliconice Boost Turbo – THS Performance -Kit 7 furtune siliconice de apa (Coolant) – THS Performance -Kit complet tampoane motor sport – THS Performance -Admisie furtun intarit silicon Forge Motorsport -Ceas indicator presiune turbo AutoGauge -Bujii reci BOSCH -Buza fata originala model Seat Cupra. -Soft Stage 1, RBN tuning 250 CP, 350 Nm. -Folie Llumar fata-spate Altele: Distributie si revizie schimbata la 90.000 km,baterie noua,debitmetru nou original,vopseaua nu prezinta nicio zgarietura, jantele sunt fara zgarieturi, interior impecabil. ITP pana in 2013 Pret:8200e negociabil Contact:0724.113.285-0762.153.335 Radu Accept variante. |
Re: Audi S3
Valabil in continuare:)
|
O ai demult? Cumva nu are AC?
|
Asa este, masina nu are A/C, pentru mai multe detalii, sunati la numerele afisate, este masina unui prieten.
|
Pretul scade la 7900 euro!
|
Valabil, eventual schimb cu e46 diesel sau e39.
|
Valabil, schimb cu diesel: Audi a4, e46, Passat, Seat, etc.
|
Valabil!
|
Accept schimburi.
|
Pretul scade la 7400 euro!
|
Pretul scade la 7000 euro, URGENT!
|
Radu vrea schimb cu 407-le meu ?:-)
|
Din cate stiu cauta ceva nemtesc, dar cel mai bine suna-l si vorbeste cu el, ai numerele de tel mai sus, bafta!
|
Pret negociabil, urgent!
|
N-am sa inteleg niciodata,cum poate sa iasa din fabrica un S3 fara AC. Nemti prosti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning