![]() |
Cum aflu proprietarul unei masini dupa nr de inmatriculare?
Salutare!
Daca ştie vreunul dintre voi cum aş putea afla proprietarul unei maşini doar plecând de la nr de înmatriculare i-aş rămâne recunoscător. Am pus ochii pe o maşină nemişcată de ceva vreme şi tare cred că l-aş ferici pe proprietar dacă aş da de el să i-o cumpăr. |
Re: Cum aflu proprietarul unei masini dupa nr de inmatriculare?
dak ai ceva pile la politzie potzi sa afli proprietaru usor ! bafta !
|
insista punand niste biletzele in geam la masina...sau vezi acolo unde e parcata daca e vreu moshulica sa il intrebi...ajuta mult astfel de persoane...dar cu adevarat du-te la un cap de creta pe care il sti sa se intereseze.
|
am trecut a 12-a .. in fine va zic asta ca sa aflati acum cat timp... eram intr`a 8-a ..umblam mereu pe la sala d net...nu aveam net acasa...stateam si cu baieti mai mari k mine si mai mici...intr`o zii vine un tov de`al unui prieten de`al meu si din vb in vb acesta i`a aratat un site unde bagai numarul d mashina si ti`o gasea prin satelit...am tinut minte ceva vreme acel site dar sincer acum as vrea sa`l mai stiu dar nu mi`l mai amintesc...v`am zis asta pt k poate unul dintre voi il stie...sper spunetzimi`l si mie dak stiti...bafta
|
Quote:
|
Quote:
|
la politie poti afla.
desi nu cred ca iti pot da cei de acolo informatii asa pe degeaba, doar daca ai avut vreun "accident" sau ceva cu acea masina poate daca ai vreo pila la politie ... :rolleyes2 |
sunt de aceeashi parere cu cine a zis mai sus sa intrebi pe vreun moshulica sau vreo babutza care stau tot timpul pe geam shi nu le scapa nika din ce mishca.... :-P cu politzia e mai greu daca nu shtii pe nimeni acolo... fiindca e o informatzie confidentziala....
|
tot pe pile merge treaba si aici :)
ca si la mosi si la babe tot pile iti trebuie ca nici aia nu iti spun nimc decat decat daca esti din "secta" lor :) uite site-ul: www.gasestemasina.ro :) |
:)) nu merge site-ul :D
|
nici poveste.
eu cand am avut accidentul a 2-a zi (in prima zis nu l-am mai gasit pe ala) m-am dus la politie si am facut cerere sa-mi dea numarul si numele celui cu care am avut accidentul. mi-au spus ca cam in 14 zile poate am un raspuns exact. culmea taximetristul stia de mine dupa 16 ore de la accident. |
Quote:
|
Quote:
Omule, tu introduceai numarul de inmatriculare care era cautat in o baza de date disponibila pe internet. Nu prin satelit. Poate conexiunea era prin antena parabolica :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning