![]() |
camera pentru anvelopa 15"
unde gasesc o camera pentru anvelopa 15"?
am fost pe la cateva vulcanizari, dar nu mai au camere...sau daca au, sunt de 13-14 |
Re: camera pentru anvelopa 15"
la magazinele cu piese de dacii
|
La mine. 30 ron
|
nu-i cam mult?
am un cauciuc foarte bun de iarna, insa e ciupit talonul ~2cm...pot sa il pun pe janta dar risc sa intre aer in structura cauciucului... |
30 de ron mult? Ce chitra,scartzar esti!!!!!!!! :lol::lol::lol:
|
atat timp cat am dat 50lei pe anvelopa de iarna, da.
si sincer prefer sa iau alta anvelopa cu 50lei decat sa pun camera cu 30lei. optam pentru camera in ideea in care anvelopele sunt foarte bune si sunt pereche |
Quote:
|
Quote:
1. Ca sa iti arat ca nu sunt scartar , vezi ca poti monta si camera pe 14" la janta pe 15, in ideea in care ai sa iesi mai ieftin. 2. Ca sa iti arat iar ca nu sunt scartar totusi, ia si monteaza anvelopa fara camera, nu iti va scapa aer in veci daca este bine montata |
am talonul decupat ~2cm, fac poza si o pun aici.
mi s-a mai zis treaba cu camera de 14 pe cauciuc de 15, dar nu as vrea asa..e cam de-a indoaselea |
Tot chitra ramai :lol:
|
tashi bre.
am luat 2 cauciucuri de la cineva care le aduce din Germania, nu am m-am uitat la ele...am vazut treaba cu talonul doar cand am fost la vulcanizare sa le montez. acum normal ca imi este aiurea sa dau 30lei pe camera ... |
@eu ai ceva cauciucuri 225/55/r16? de iarna
|
gaby ai nevoie de cauciucuri ? imi zici pe net daca asa si iti dau un nr de telefon
|
am nevoie , mai am vreo 2 de echipat
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning