![]() |
masina in rate
Cumpar masina in rate , motor de preferat mic dar nu numai, accept si inmatriculate pe bulgaria , pret maxim 5000 eur. Se face contract notarial tot tacamu.
Astept oferte . |
Re: Cumpar masina in rate!!!
Quote:
daca te intereseaza da-mi un pm |
Re: masina in rate
Ma int in special , smart, vw lupo, ford ka, tico , matiz , astept oferte
|
vrei matiz nou de esti dispus sa dai 5000 de euro ? :))
hai ma , ca e bascalie ce draq e plin autovitul de masinute, si tu nu gasesti pe ce sa cheltui 5000 de euro ? |
in romania da-tu cu parerea ar tebui facut sport national ! uite -te si tu la diferenta intre datele de postare !!! logic ca nu dau 5000 pe un matiz si , doresc cu plata in rate . rog bagatorii in seama sa imi ocoleasca postul . multumesc
|
ok, iti dau un ford ka in rate
2000 avans si inca 2000 de euro in 100 de rate de cate 20 de euro pe luna e ok ? mananca pana la capat ce vrei sa cumperi si in ce conditii, nu mai face pe interesantul pe net ca e postul vechi....daca nu mai e de actualitate prima postare cu 5000 de euro , spune cat ai acum de dat , ca vad ca tu ai reactualizat anuntul pe data de 19 cerand matiz si ford ka, nu te-am luat eu de anul trecut la cautat, stai linistit eu observ ca tu nu prea ai avut treaba cu gramatica, iar "da-tu" pe la scoala nu a fost sportul tau preferat ;) |
Quote:
Scrie clar in titlu , cumpar masina in rate !!!!. Ma rog deja o dam in diverse si nu e cazul. Mersi de oferta dar nu ma intereseaza . Rog un moderator sa stearga tot ce nu are treaba in topic . Multumesc P.s stai linistit am destula scoala , cat sa imi vad de treaba mea !!! |
Quote:
|
Iti ofer un VW Lupo 3l 2003 1.2 TDI in rate daca doresti.
|
|
Quote:
|
am sa-ti ofer pana in 5000€ un mercedes vaneo 7 locuri cu motor de 1.7 CDI inmatriculat, ti-l dau in rate, dar cand mi-ai platit ultima rata iti dau si masina.
|
Quote:
|
Ai pm.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:12. |
- Copyright 2026 4Tuning