![]() |
-"Intalnirile noastre"-
zic sa mutam discutia de la threadul "logan provoaca" aici....sa vb de toate masinile care se dau...si va rog fara a indica locatiile "intalnirilor" si numerele la masini implicate.....e cel mai bine ca avem audienta mare pe aici ;)
|
Re: -"Intalnirile noastre"-
bine ca ai scris la semnatura numerele :))
|
Aseara ne-am gasit ceva masini:
1. Daewoo Espero 1,5L 16v; 2. Daewoo Espero 1,8L 8v; 3. Dacia Logan 1,6 8v;(Grasu') 4. Dacia Logan 1,6 8v;(MauS) 5. VW Golf 1,9Tdi 90 cp; 6. Daewoo Matiz; 7. Dacia 1300; 8. Olcit TRS; 9.Audi A4 2.0T quattro 10.honda crx Voi spune rezultatele mele. Cine a mai fost aseara va rog sa ma completati si sa puneti si voi alte "battle-uri" :D Loganul meu vs. Golf Tdi.... am stat bara la bara. :) Loganul meu vs. Espero de 1,8....mi-a dat juma' de masina :( My first victim kicked my ass..... this time;) |
ai uitat sa scrii numerele
:D |
Quote:
BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP |
in seara asta facem ceva?...e un Astra GSi in town...haw te bagi?
|
am camera pregatita
:D |
bai cipin daca faceti ceva dami si mie un bipppppppppp ca m,ai am niste treaba si ies si eu mai tarziu
|
am facut ... cunostinta; dupa care fiecare a mers in treaba lui :)
|
pai nu ai vazut ce a zis omul...sa se rodeze motorul di dupa.....vvvvvvvvvvruuummm!
|
In cel mai rau caz a auzit ...
Dar poate shadowro e mai special si vede undele sonore :D:lol::lol: |
feeeeeeeeeeeeeeeeeel the vibe :)
|
pai cred acum e randul meu sa zic ca am facut loganul alb ca pe ala rosu parca il fugareste politia :P si m-a batul espero alb cel de 1,8
|
Quote:
|
multumesc dragoste pt vorbele frumoase si un craciun fericit
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning