![]() |
Amnesia - The Dark Descent
5 Attachment(s)
Un joc destul de vechi, dupa parerea mea cel mai inspaimantator joc pe care l-am jucat vreodata.
Are o gramada de puzzle-uri ce trebuiesc facute pentru a avansa in joc. Amnesia e atat de inspaimantator deoarece se bazeaza pe ideea ca tu nu ai ce face, doar fugi si te ascunzi. |
Re: Amnesia - The Dark Descent
Quote:
|
acum 5 minute l-am terminat si eu .
cand aparea cate un monstru, mi se facea pielea de gaina si ma treceau fiorii.. surround/casti , intuneric si amnesia = insomnia :)) |
Ati putea sa ne ziceti mai multe despre acest joc?
|
pai -
tu esti un om care are amnezie, si nu stii cum ai ajuns in acel castel (sau ceva de genu, nici acum nu stiu ce reprezinta imensitatea aia) care e bantuit. si tu trebuie sa avansezi in castel, ca sa-ti amintesti incet incet ce s-a intamplat. si mergi tu pe acolo si incep sa apara monstri, din ce in ce mai multi si mai mult nu stiu ce sa-ti zic :)) |
Quote:
|
Pare ceva palpitant un link ceva?pt dowload bineinteles,ms anticipat.Ceva cerinte de sistem ceva?
|
System Requirements:
Cerinte de sistem: OS: Windows XP/Vista/7 Processor: 1.5Ghz - Low budget CPUs such as Celeron or Duron needs to be at about twice the CPU speed Video Card: Radeon 9600/GeForceFX - Integrated graphics and very low budget cards might not work. Hard Disk Space: N/A Memory (RAM): 1 GB DirectX: N/A Sound Card: N/A SI link de la torrent http://thepiratebay.org/torrent/5818513 Ps-Inainte aveam placa video Nvidia Gforce 8400Gs 251 Mg..si imi mergea destul de bine..Un sfat...daca vrei sa simti gustul jocului..joaca noapte singur in camera si sonoru tare../..;) |
Quote:
e faza cu acest "sanity" daca stai prea mult in intuneric incepe sa iti scada sanity-ul, innebunesti si te misti din ce in ce mai greu. la fel daca te uiti la un monstru sau la fenomene paranormale. |
Quote:
Eu zic ca e cel mai reusit jocu in categoria horror..:)).... Cine nu e de acord cu mine sa taca din gura:)).. |
Pare sa fie foarte frumos am sa joc cum ati zis,noaptea cu castile(nu vreau sa trezesc vecini cu boxele)acum am luat linkul,ms intru dupa ce joc putin sa imi dau cu parerea de incepator
|
Un joc horror in adevaratul sens al cuvantului ! ...
Sincer nu este recomandat celor slabi de inima !:) Un joc foarte palpitant ! Ca jocul sa fie mai "frumos" recomand : -Intuneric in camera -Casti date la maxim -Singur in camera Cel mai reusit joc horror dupa parerea mea ! ;) |
Quote:
2 oameni a murit din cauza jocului..aveau probeleme cu inima si plm...cred ca e doar un zvon.. |
e frumos jocul.....mai ales seara cu castile
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:39. |
- Copyright 2026 4Tuning