![]() |
www.masinacuapa.ro
www.masinacuapa.ro
ce ziceti de acest sistem ? eu ma duc sa cumpar vre`o 3 ca cine stie poate la anu nu mai gasim :lol: :lol: :lol: |
Ma intereseaza instructiunile pt. manufacturarea unei space shuttle. De alea unde gasesc? :lol:
|
mie-mi place ca la intrebari frecvente... tot ei intreaba si tot ei raspund ahahah cata caterinca...
|
baietii aia chiar nu au ce sa scrie pe site.. probabil lipsa de ocupatie :shock:
|
ii teapa pentru prosti :lol:
|
Au uitat sa spuna ca performantele cresc considerabil atunci cand adaugi 3 capacele de Mr Muscolo combinat cu 2 capacele de Lenor...
|
ha ha.... las' ca stiu eu ca voi faceti parte din \"marii magnati ai lumii care duc o lupta continua ca acest sistem sa nu fie introdus pe piata..\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
marfaaaaaaa
eu am incercat si bineteles ca merge partea prosta e ca a venit CIA,KGB si MOSSAD si mi-au oferit 20000000000000000000000 de euroi dar nu l-am dat asa ca acum sunt la sing-sing ies peste 3000 de ani sa ma astepte nevasta |
PS sunt colegde celula cu sadam (super baiat) si cica va veni si ben laden cu avionul
|
dupa parerea mea miroase a tzeapa rau de tot....dar romanu nostru cum e credul cred ca are deja destui bani in contu ala :lol: !
|
Cine sa- i dea bani astuia poate bataie !!! La americani merge prostela bine!!!!
|
da e teapa pe fata.incearca sa dea prosteala in stil american la oameni mai saraci cu duhul. :lol: :lol: :lol:
e de genul alora ce umbla la costum cu brosuri despre dzeu si tot felul de prostii :lol: :lol: |
cea mai mare porcarie .. pe langa aia cu gigolo.ro ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:26. |
- Copyright 2026 4Tuning