![]() |
Idei de tuning pt vw-urile noastre
M-am gandit sa deschid un topic referitor la asta !
Pt ca apar intrebari tot mai multe de genul ''ajutor'' , '' cum sa fac asta '' .. In speta .. pe langa comandatul din cataloage si montarea relativ usoara a kiturilor pe masina , de ce sa nu dam idei celor care vor sa isi modifice vwurile Spre exemplu , un haion acoperit , un stergator pe mijloc , un stop modificat sunt genul de idei simple pe care le puteti oferii altora ! exemple concrete .. ? astept propuneri !? vrei sa stii cum se face , pune o intrebare aici si in masuura cunostintelor t-i se v-a raspunde! ce merge pe o broscuta .. cum se folosesc elementele de pe o generatie pe alta , ce e kitsh ce nu .. altceva decat vedem zilnic in revistele sau pe siturile de specialitate! am gasit un mk3 interesant dpdv estetic .. : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...0&postcount=89 LASATI KITURILE DEOPARTE !! E VORBA EFECTIV DE IDEI , MODIFICARI , DO IT YOURSELF SI CHESTII INEDITE |
Re: Idei de tuning pt vw-urile noastre
5 Attachment(s)
Salut
Iata chitul de la MS Design pentru Golf 5, anul acesta am reusit sa o termin cap coada. Anul viitor sper ma apuc de interior. Daca doriti mai multe detalii va stau la dispozitie. |
am astepta de mult threadul asta si vin si cu o intrebare, cum se face stergatorul in mijloc? eu am renuntat din motive.....financiarela un kit de la bonrath dar am auzit si am vazut home made.imi poate expilica cineva cum se face?
ms anticipat |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
merge si DIY .. o sa revin cu mai multe in weekend! al meu asa era :( cand am luat masina ! dar nu e mare filozofie .. |
2 Attachment(s)
update scurt :
mk4 dashboard in mk2 -> ''Interior Fully functional Mk4 dashboard with full loom Fully functional climate control (less air con) Toad Ai606 Cat1 alarm with total closure and shock sensing 42Draft design gauge pod with VDO boost and Exhaust gas temp gauges (most important on TDI) Mk2 GTI 16v interior Electric Windows Remote central locking Full custom fitted Mk3 pedal box and steering column'' |
wow,arata beton :D
cand revii cu sfaturi pt stergator? astept |
Imi cer scuze daca sunt offtopic, dar am un mare semn de intrebare. Exista cineva care a modificat motorul 2.0 tdi? Exceptand soft-ul. Si daca da, as aprecia si niste detalii.
|
Bordu kiar vine bine bine din cate vad s-a potrivit kiar perfect.
|
5 Attachment(s)
Salut ,vin si eu cu o idee ,nu este cine stie ce dar este putin altfel
|
frumos golf. ce motor ai pe el ?
salut dan |
Faruri Angel Eyes si stopuri Golf IV
4 Attachment(s)
Pentru preturi si detalii PM
|
Modificari ce le puteti face singuri fara prea multe cunostinte /scule si cu minim de investitie (unele):
* inlocuirea luminilor de bord (cu leduri-becuri in culoarea preferata) * vopsirea interiorului * inlocuirea grilei originale cu una sport ; * montarea de hamuri de competitie in locul centurilor ; * schimabarea farurilor cu clear-glass sau angel-eyes ..... si lista poate continua ! Pt modificarile de caroserie trebuie sa aveti un tinichigiu priceput si multa imaginatie ! Si pt siguranta pt modificarile la ''electric'' cereti si parerea electricianului pt a nu avea surprize neplacute ! Piese si componente de tuning sunt pe piata apropae orice si la toate preturile ! Nu v-a fie groaza sa va apucati de schimbat una alta pe la VWuri ! Este una dintre cele mai apreciate marci pt tuning ! bafta! |
salut , o idee am aplicat-o eu pe masina , ce ziceti!!!!!
https://i70.photobucket.com/albums/i8...slights003.jpg |
Salutari!Am shi io o rugaminte!Nishte idei de jante pt mk1 dar nu prea scumpe shi "gasibile" in tara posibil sau shi in bv shi daca pot schimba delcoul pe unu de Seat mai vechi cica e mai bun!......
Voi ce ziceti?? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning