![]() |
Parcare frate
Ia ziceti...voi din cate miscari ati scoate masina de acolo ........ !? :rolleyes2
http://www.lool.ro/data/index.php?ta...user=&q=&iInd= |
Re: Parcare frate
da fratioare recunosc meserie omul dar oare Cat se uzeaza masina facand manevrele alea mereu?
|
i-a luat mai mult s-o scoata decat arata clipul...au marit viteza ca sa nu adormi uitandu-te. tot se vede c-a exersat de ceva timp...probabil n-are ce face.
|
Ala numai sofer adevara nu este ... este unu care n-a avut ce face sau nu a gasit loc de parcare.
|
Asiaticii astia nu au nimic mai bun de facut :) ...... oricum cred ca ala a spart vreo 5 masini pana a reusit sa scoata una intrega din parcarea aia...:D
|
Eu zic ca este o simpla demonstratie.Nu are nici o logica sa f*** masina in asa hal zilnic si nu mai vorbesc de consum sau de nervi.
|
Chiar nu a avut ce face....:rolleyes2 ...mai bine se ducea shi bea o bere inloc sa frece masina ....:rolleyes2 :lol:
|
Oamenii fara ocupatie ....
|
am un vecin care nici ala nu are ocuaptie
intr-o zi m-am dus la metro si m-o rugat sa-i cumpar apa plata...si nu era de care-i trebuia lui numa minerala, si am zis ca nu-i cumapr...sa prad banii cand vin acasa si-i zic zice: puteai sa cumperi si minerala ca o puneam in casa si-o mestecam cu lingurita si ieseau gazele din ea mno cam asa-i si asta...ori are ff multa rabdare ori chiar nu are ce face si toata ziua freacamasina o baga o scoate de acolo paote-i paltit sa faca treaba asta....sau nu? oricum eu nu cred ca as fi bagat-o fara s-o frec cel putin de un zid, sincer |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: las-o dreaq de treaba:lol: :lol: :lol: :lol: |
MIE NU MI S E incarca :((((
...... |
Quote:
cum pana mea a bagat'o mey acolo??????????????????? plina lumea de nebuni doamneeeeeeeeeee.... =)) |
1 Attachment(s)
alta parcare,
maiestrie frate. |
:lol: :lol: aoleooo :yikes: ..........impuscati-l:headache: .....In fine eu cred k e masina firmei ...dak ar fi a lui nu ar fi dat asa cu ea.....sau mai sti ...OAMENI NEBUNI....oricum tare faza...!:cool:
|
Quote:
lol ce super :))) te kaci pe tine de rasa:) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning