Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Elegance 2004 Alh (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/289735-skoda-octavia-elegance-2004-alh.html)

the dog 20-11-11 18:56

Skoda Octavia Elegance 2004 Alh

8 Attachment(s)
Va salut si bine v-am regasit!
Dupa ce am vandut Panda am achizitionat in 2010 octombrie o Skoda Octavia I Elegance TDI din 2004.A fost cumparata de noua din Romania si avea 197 000 km cu carte service-toate service-urile facute la Casa Auto si un singur proprietar.
Acum arata cam 213000.

Deci:

Skoda Octavia I Elegance 2004 Tdi
Gri satin

Motor:
-Alh 90 cp (66kw)

Ca dotari:
-Clima
-Geamuri electrice
-Computer bord
-Xenon faza scurta
-Spalatoare in faruri
-Pachet de drumuri grele
-2 Airbaguri
-Oglinzi electrice si incalzite
-Volan reglabil
-Jante aliaj pe 15

Am mai schimbat ceva maruntisuri cum ar fi:

-Un set de presuri de iarna "originale" adica din alea care urmeaza conturul interiorului-85 lei
-Un set nou de lame la stergatoare
-Am vopsit tamburii cu grund gri
-Am inlocuit din becurile arse de la stopul de pe luneta
-Protectia la contra-aripa pe partea stanga spate era rupta la partea de jos am schimbat-o,
-Un set de "mud-guards" pentru rotile fata

Am ceva planuri pentru ea dar cu pasi mici si siguri - le voi prezenta pe parcurs.

Ultima achizitie e un interior de piele care l-am curatat si asteapta in holul intrarii din spatele casei sa fie montat pe masina-probabil miercuri sau joi.
Masina donatoare Golf IV de la care am luat:
-scaunele fata -incalzite,reglaj lombar si cu airbag,
-bancheta si spatar rabatabile,
-cotiera,
-4 tetiere,
-comutatoare incalzire in scaune(nu cred ca le pot folosi ca au un colt rotunjit deci tre' sa caut butoane de skoda)
-mufele tata la scaunele fata.

O seara buna si mai revin cu update-uri.

Ceva poze (nr actual la masina e cel cu 69 :mrhappy: ) iar ultimile doua sunt cu noul interior:

C T 19 K R A 21-11-11 10:02

Re: Skoda Octavia Elegance 2004 Alh

Frumoasa foc masina ai grija de ea :D

the dog 21-11-11 14:52

1 Attachment(s)
Multumesc.
Acum sunt in cautare de butoane originale pentru scaune si incerc sa aflu ce-mi mai lipseste pentru a face scaunele functionale.
Cele din poza sunt de G4.

the dog 25-11-11 18:48

9 Attachment(s)
Am montat interiorul si sunt foarte multumit de rezultat :pistoles: .

Mai intai au fost curatate scaunele si bancheta .Am folosit :
-burete, laveta si apa calduta,dupa ce s-au uscat
-o crema Cillit de curatat
-doua tuburi de lapte demachiant Doina
-crema hidratanta de piele

Montajul mi-a luat aproximativ 2 ore deoarece am curatat si toata mocheta si toate locurile greu de ajuns - dupa ce am scos tot afara .In mod normal nu ar lua mai mult de jumatate de ora cel mult 45 minute.

Intentionez sa-l scot din nou la anu' si sa-l dau la o firma care vopseste piele pe undeva linga Facultatea de Pielarie si Textile pentru o reconditionare si un look de 10 .Deocamdata le las asa mai ales ca vin sarbatorile.
Mi-a mai ramas de legat incalzirea la scaune.

As dori sa imbrac si fetele de portiera "sa se asorte" :mrgreen: aici ma refer la partea cu material.
Parerile voastre sunt binevenie-indiferent daca sunt bune sau mai putin bune.
Poze-scuze de calitate- se intuneca si sunt facute cu telefonul:

15 eus 26-11-11 12:37

Quote:

Originally Posted by the dog (Post 4740056)
Am montat interiorul si sunt foarte multumit de rezultat :pistoles: .

Mai intai au fost curatate scaunele si bancheta .Am folosit :
-burete, laveta si apa calduta,dupa ce s-au uscat
-o crema Cillit de curatat
-doua tuburi de lapte demachiant Doina
-crema hidratanta de piele

Montajul mi-a luat aproximativ 2 ore deoarece am curatat si toata mocheta si toate locurile greu de ajuns - dupa ce am scos tot afara .In mod normal nu ar lua mai mult de jumatate de ora cel mult 45 minute.

Intentionez sa-l scot din nou la anu' si sa-l dau la o firma care vopseste piele pe undeva linga Facultatea de Pielarie si Textile pentru o reconditionare si un look de 10 .Deocamdata le las asa mai ales ca vin sarbatorile.
Mi-a mai ramas de legat incalzirea la scaune.

As dori sa imbrac si fetele de portiera "sa se asorte" :mrgreen: aici ma refer la partea cu material.
Parerile voastre sunt binevenie-indiferent daca sunt bune sau mai putin bune.
Poze-scuze de calitate- se intuneca si sunt facute cu telefonul:

Frumoasa, n-am ce spune. Se vede ca e ingrijita, tabla si vopseaua arata minunat. Sa o stapanesti sanatos in continuare si sa ai parte de multi km de acum inainte fara incidente. :D

the dog 01-04-12 09:33

5 Attachment(s)
@15 eus - Multumesc, ma stradui si eu...:-)
Update:
- Navigatie 2din Pioneer AVIC f310bt + rama adaptoare ; Am mai montat sub volan buton de "power off" pe + si prelungire mufa USB.
- Subwoofer JBL BassPro II cu amplificare incorporata,
- Schimb ulei + filtre Bosch,
- Aproape toata bucsaraia partea din fata...

marius3030 03-04-12 20:03

super tare montajul usb-ului si butonului de langa in acel spatiu.acel usb la ce este conectat?la navigatie?

the dog 05-04-12 15:42

Da, e conectat la Pioneer pentru ca playeru' are mufele de usb si aux la spate iar pentru a te bucura de ele trbuie puse aceste prelungiri care se gasesc peste tot. La mufa de aux nu am mai pus prelungire ca am vandut Iphone-u' si nu intentionez sa o folosesc.

All times are GMT +2. The time now is 13:55.

- Copyright 2026 4Tuning