![]() |
Skoda Octavia Elegance 2004 Alh
8 Attachment(s)
Va salut si bine v-am regasit!
Dupa ce am vandut Panda am achizitionat in 2010 octombrie o Skoda Octavia I Elegance TDI din 2004.A fost cumparata de noua din Romania si avea 197 000 km cu carte service-toate service-urile facute la Casa Auto si un singur proprietar. Acum arata cam 213000. Deci: Skoda Octavia I Elegance 2004 Tdi Gri satin Motor: -Alh 90 cp (66kw) Ca dotari: -Clima -Geamuri electrice -Computer bord -Xenon faza scurta -Spalatoare in faruri -Pachet de drumuri grele -2 Airbaguri -Oglinzi electrice si incalzite -Volan reglabil -Jante aliaj pe 15 Am mai schimbat ceva maruntisuri cum ar fi: -Un set de presuri de iarna "originale" adica din alea care urmeaza conturul interiorului-85 lei -Un set nou de lame la stergatoare -Am vopsit tamburii cu grund gri -Am inlocuit din becurile arse de la stopul de pe luneta -Protectia la contra-aripa pe partea stanga spate era rupta la partea de jos am schimbat-o, -Un set de "mud-guards" pentru rotile fata Am ceva planuri pentru ea dar cu pasi mici si siguri - le voi prezenta pe parcurs. Ultima achizitie e un interior de piele care l-am curatat si asteapta in holul intrarii din spatele casei sa fie montat pe masina-probabil miercuri sau joi. Masina donatoare Golf IV de la care am luat: -scaunele fata -incalzite,reglaj lombar si cu airbag, -bancheta si spatar rabatabile, -cotiera, -4 tetiere, -comutatoare incalzire in scaune(nu cred ca le pot folosi ca au un colt rotunjit deci tre' sa caut butoane de skoda) -mufele tata la scaunele fata. O seara buna si mai revin cu update-uri. Ceva poze (nr actual la masina e cel cu 69 :mrhappy: ) iar ultimile doua sunt cu noul interior: |
Re: Skoda Octavia Elegance 2004 Alh
Frumoasa foc masina ai grija de ea :D
|
1 Attachment(s)
Multumesc.
Acum sunt in cautare de butoane originale pentru scaune si incerc sa aflu ce-mi mai lipseste pentru a face scaunele functionale. Cele din poza sunt de G4. |
9 Attachment(s)
Am montat interiorul si sunt foarte multumit de rezultat :pistoles: .
Mai intai au fost curatate scaunele si bancheta .Am folosit : -burete, laveta si apa calduta,dupa ce s-au uscat -o crema Cillit de curatat -doua tuburi de lapte demachiant Doina -crema hidratanta de piele Montajul mi-a luat aproximativ 2 ore deoarece am curatat si toata mocheta si toate locurile greu de ajuns - dupa ce am scos tot afara .In mod normal nu ar lua mai mult de jumatate de ora cel mult 45 minute. Intentionez sa-l scot din nou la anu' si sa-l dau la o firma care vopseste piele pe undeva linga Facultatea de Pielarie si Textile pentru o reconditionare si un look de 10 .Deocamdata le las asa mai ales ca vin sarbatorile. Mi-a mai ramas de legat incalzirea la scaune. As dori sa imbrac si fetele de portiera "sa se asorte" :mrgreen: aici ma refer la partea cu material. Parerile voastre sunt binevenie-indiferent daca sunt bune sau mai putin bune. Poze-scuze de calitate- se intuneca si sunt facute cu telefonul: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
@15 eus - Multumesc, ma stradui si eu...:-)
Update: - Navigatie 2din Pioneer AVIC f310bt + rama adaptoare ; Am mai montat sub volan buton de "power off" pe + si prelungire mufa USB. - Subwoofer JBL BassPro II cu amplificare incorporata, - Schimb ulei + filtre Bosch, - Aproape toata bucsaraia partea din fata... |
super tare montajul usb-ului si butonului de langa in acel spatiu.acel usb la ce este conectat?la navigatie?
|
Da, e conectat la Pioneer pentru ca playeru' are mufele de usb si aux la spate iar pentru a te bucura de ele trbuie puse aceste prelungiri care se gasesc peste tot. La mufa de aux nu am mai pus prelungire ca am vandut Iphone-u' si nu intentionez sa o folosesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning