![]() |
Opel Kadett Gsi
Mi-am luat kadett....
|
Re: Opel Kadett Gsi
10 Attachment(s)
si neste poze!!!!!!!!!!!
|
masina este 20 seh ...130 de cai....gsi, bord electronic, trapa , si cam atat , am schimbat pana acum , 4 injectoare , senzor motor , sudat balama usa .
urmeaza: caseta de directie , cu servo , evacuare + finala borla inox , capota peste faruri...pana luni... |
masina va avea jante pe 17 , scaune sport motor c20let , culoare la fel care este pe astra bertone a mea......ce am scris mai sus sunt modificarile care o sa le vedeti aici ....restu o r sa fie pe site-ul meu
|
Sa o stapanesti sanatos. Dar chiar crezi ca nu puteai scrie totul intr-un singur post?!
|
bafta cu proiectul ;) si zimi si mie site`ul tau :D
|
Quote:
|
dupa ce vine c20let-ul nu vinzi c20sehul?...:D
|
ba da...normal ca-l vand....
|
eu cred ca ai nevoie de posturi ca vad ca scrii la toata lumea!
|
sa-l stapanesti santos si bafta cu proiectul capota peste faruri o sa dea ff bine am vazut mai multe care au;)
|
multumesc....stiu ca da foarte bine altfel nu-i faceam.....
|
2 Attachment(s)
pozele cu servo si filtru sport!
urmeaza capota peste faruri si evacuarea!!! |
Cat ai dat pe filtru si ce marca ii?;)
|
Quote:
eu cred ca stiu ce vreau...si anume motorul....te-am intrebat daca-l vinzi....imi puteai raspunde cu un pret iar partea cu posturile...chiar nu am pasioneaza....daca o sa te uiti atent...join date-ul meu este pe Sept 2004...iar al tau Mar 2006....eu am 405 posturi...iar tu 301....deci...vezi cat de relevanta este treaba.... in caz de vrei sa il vinzi da-mi un pm cu pretul si un nr de tel...daca nu...nici o suparare! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning