![]() |
Baotian by DMX Custom's
De ceva timp ma tot joc la un scuter chinezesc, 4 timpi, 49cc 8) ce am modificat pana acuma:
-set 49cc nou -curea dubla groasa -ambreaj racing -variator racing -role racing(de 5g deocamdata, probabil o sa vina de 3g) -aprinderea racing -toba modificata custom -semnale spate albe/carbon Pot spune ca sunt foarte multumit de cum merge, alerg mai mereu cu 80-90km. Chiar ma luat radaru cu 80 si un pic :lol: Acum e foarte zgomotos de la toba, dar e mai bine asa, ca ma aud si ceilalti participanti la trafic si nu dau peste mine. Ce mai urmeaza? Pei iarna e lunga: -revizie la tot ce tine mecanica si inlocuire consumabile -set de 100cc -carburator de 100cc -xenon -far custom cu lupa si angel -revopsire si cateva modificari la carene. O sa pun cat mai repede poze, ca nu am apucat sa ii fac deloc. Maine cel mai sigur. ;) |
Re: Baotian by DMX Custom's
5 Attachment(s)
cateva poze! plus o mica stricaciune, a bubuit ambreaju pe la 80 :d not cool! :D
|
nu ai strans piulita de la ambreaj si de asta s-a intamplat asa.... pe viitor sa tii minte sa nu mai patestia sa ceva ... interesant... dar sunt curios toba cum arata
|
dar a bubuit,nu gluma:))
|
da probabil piulita aia a cedat, cine stie...o sa ii fac poze si la toba ;)
|
4 Attachment(s)
poze! se vede si toba in ele! @Moshociclistii
|
se poate inchide!!! am trecut la ceva mai, a motor! :D
|
poze cu toba ne pui , a vazut ca e modelul scurt si aia urla nu gluma :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning