![]() |
Vand Bmw E30 Ieftin!
5 Attachment(s)
Vand Bmw E30
Model 316i (Motor 1.8 M10,momentan defect,dar am toate piesele necesare repararii lui,trebuie doar asamblat si urcat sus) An fabricatie 1983 4 usi Interior crem deschis,destul de intretinut(are coaja de bord crapata) Masina este cat se poate de stock,nu a suferit modificari de nici un fel(doar 2 boxe pe polita spate,si scaunele fata schimbate) jante de Al pe 14' Originale Am si alte piese de rezerva pentru masina,care se primesc impreuna cu ea. Nu a suferit accidente,si caroseria se prezinta f bine la varsta la care o are. Masina este inscrisa in RO,se poate oferi fiscal Mai multe detalii si poze la telefon 0766278906 sau [email protected] L.E am uitat sa scriu pretul, 600Euro ! Fara schimburi. |
Re: Vand Bmw E30 Ieftin!
Quote:
|
Quote:
e cu carburator. si oricum nu se da nimic separat. e bun de folosit pt recarosare sau chiar de folosit zilnic :) |
upppp uppppp!!!
Pretul e negociabil pentru cine chiar e interesat de el ! |
vrei un e21
|
Quote:
Se vinde doar pe bani ! 500 EURO !! cine vine dupa el ;) Se ofera fiscal in orice moment. Seriile sunt bune,motor omologat(intradevar momentan desfacut,trebuie doar asamblat) |
450 euro OFERTA DE SARBATORI !!
|
400 ultim pret!!!!!!
Valabil doar 2 saptamani,dupa care nu se mai vinde!! 0766278906 |
salut, fara motor si fara cutie cu cat il dai? msi
|
Fara motor si cutie 350E
dar as prefera sa-l dau intreg ! |
7 Attachment(s)
Cateva Poze noi.
400euro ! 0766278906 |
Eu l-as lua dar ma costa mai mult transportul decat masina.
|
Quote:
asta e,in caz ca nu se vinde pana saptamana viitoare va intra la dezembrat,momentan aici ninge si nu ma pot apuca sa o 'bucatesc' |
Radiatorul il mai are? Stii cumva daca este diferenta mare intre modelul pe carburator si cel pe injectie?
Stai chiar in Bistrita sau pe langa? Vreau sa intreb pe cineva cat ma costa platforma. Mersi. |
Quote:
sunt din Nasaud mai exact,langa bistrita la vreo 25 km. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning