![]() |
URS 327 I Batranu VEC
Vand urs 327 i din 87 masina e in stare perfecta :lol:
|
Re: URS 327 I Batranu VEC
Pret ? Date de contact ?
|
detalii motor si poze ????
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina Arata Ca Noua Shi Merge Beton
|
posibil shi variante cu una mult mai ieftina + dif
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
cateva poze facute acum o ora
|
scapatima de ea ca mi-e foame se face orice test la ea merita vazuta
|
VAND URS 325 i
Quote:
|
nu e tot motoru de 2.7 doar blocu chiuloasa shi instalatia e de 2.5i cai are destui daca nu intoarce ceasu nu o iei facem proba
|
inca valabil contururile la aripile spate sant aduse din germania si sant din tabla are praguri zender eleron M ,recent a fost schimbata distributia uleiu si filtrele , placute fata spate lucas traseu evacuare de pisica finala de inox volan + schimbator sport filtru de aer diferential punte etc . Masina nu mai are nevoie decat de un eventual tuning ,
|
Atentie din pret scad toate reparatiile daca mai e nevoie de ceva , si nu mai da-ti pm . cei care vreti sa imi ziceti ca masina a fost alergata , stiu ca a fost si o sa alerge continuu ,dar e diferenta sa alergi o masina pana cade si so lasi asa , si sa alergi da sa schimbi tot pe ea Pentru cei care nu au mai vazut masina sa stiti ca in august a fost schimbat tot pe ea caseta noua toate semeringurile flanse cardan pana si furtunele frana .La tabla sortu spate vreo 2 petice e antifonata si vopsita la reprezentanta , si minusuri are suspensie normala ca merg zilnic cu ea si era prea joasa . 0723889623 Florin
|
3000 de euro astea au fost ofertele , io cred ca valoreaza mult mai mult ,io am bagat in ea recent in jur de 1400 e . Deci daca asta e pretu la un urs in starea asta asta o fi asa ca masina se vinde la licitatie care ofera mai mult peste 3000 de euro pana la 10 ianuarie 2007 a cumparato , si cine vrea orice fel de detaliu sa intrebe nu ma supar .
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning