![]() |
JBL vs. INFINITY vs. HERTZ
Vreau sa pun boxe ovale pe un logan si am 3 variante :
JBL T595 Limited Infinity 1.5 cs Hertz HCX 690 http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm http://www.audiovision-shop.de/Preis...kappa1_5cs.htm http://www.************/produse/Difuzo.../T595_Limited/ amplificatorul JBL GTO755.6 sau orice varianta aveti la ovale sau amplif Multumesc. |
Re: JBL vs. INFINITY vs. HERTZ
|
Dupa cate stiu ampliful JBL 755.6 este format din cs 60.4 + un 75.2(pt bass).
Deci vei avea 60W RMS la 12V si undeva pe la 75Wrms pe la 14V. Ar trebui sa iei in consideratie acest lucru cand vrei sa iei difuzoare. Vrei sa dai cu bridge-uri in ele de te gandesti la 150RMS? Oricum e cam ciudat sa dai cu seria cs in gti. Ai putea daca tot ai JBL ceva din seria power pe la 100RMS sau hertz energy. Sa nu crezi ca daca iei boxe de 150 se vor auzi mai tare. Asta e doar ce as face eu cu o astfel de statie. |
eu as alege clar pe INFINITY pt ca in primul rand este un sistem pe 3 cai !!!
|
Si celelalte pe cite cai sunt ?
|
Apropo ... banuiesc ca ovale pt polita din spate vrei?
Acele infinity avand in vedere ca sunt componente merg pe usile din fata daca poti sa le acomodezi.Pe spate componente pe 3 cai nu prea se merita. Eu consider ovale coaxiale ca fiind o solutie optima pt spate, daca vrei sa sune ceva si din spate :). Din "sau orice varianta aveti la ovale sau amplif" sa inteleg ca nici amp-ul nu l-ai achizitionat. Sa ne spui care este limita financiara pana dam frau la imaginatie :). |
Quote:
|
Componente pe spate ?? :shock: Realizezi ce varza iese in masina aia dpdv medii/inalte ?
|
boxe spate....in jur de 10 mil ,amplificatorul la fel....aproximativ...boxe fata data viitoare :D
|
boxe fata sunt cele mai importante asa ca nu te hazarda sa iei pe spate.
Vocea din fata si sub in portbagaj faciun sis foarte echilibrat. La banii astia iei amp , componente fata si sub :) |
Poate omul nu vrea SQ . Toata lumea recomanda sa fie boxele pe fata bune si in spate nimic... dar daca omul nu vrea SQ? vrea un sunet 4.1 ? poate vrea ca cei din spate sa auda muzica.... e o diferenta dintre SQ si un sistem de om de rand....
|
Da ma blak ai dreptate dar ceea ce zici tu am intrebat pe mai multi pe forum ... daca vor muzica pt ei sau pt toti pasagerii.Nu stiu daca si aici am intrebat dar daca il intreb pe fiecare in parte innebunesc.
Oricum el principal s-a gandit la spate. Mie mi se pare un sis ciudat doar 2 boxe ovale pe spate si sub. E un fel de sistem bass + sub cam asa. E ok sa puna boxe pe spate , e preferinta fiecaruia dar nu e bine sa se concentreze mai mult pe spate.Cat de componente spate e un lucru foarte ciudat. Eu oricum imi spun parerea, omul oricum face cum decide el. |
eu nu vreau sa pun sub deoc.
in viitorul apropriat vreau sa pun si pe fata componente, dar acum nu am decat 20 mil, urmand ca urmatorii bani sa ii bag in comp fata. Pana atunci nu pot sa ma hotarasc pentru ovale :!: :!: :!: . |
Pai atunci scuze dar nu ai zis tu de o statie 4.1.
Statia JBL 755.6 e o statie cu iesire de sub. Ca amp un DLS seria R sau A in functie de ce puteri vrei. Daca vrei sa sune bine nu JBL :). |
Pai daca nu vrei sub, atunci o alegere mai potrivita e 75.4 care e si mai ieftina si are si iesirile de boxe mai puternice...
Iar ca boxe spate din ce ai spus merge cel mai bine t595, le-am auzit pe polita originala a unui seat impinse de un 75.2 si sunau f bine, nu prea mai era nevoie de woofer pt o auditie decenta... alta solutie ar mai fi: am vazut nishte ovale infinity pe un stand, oarecum echivalentele lui t595 dar care erau la 2 ohmi si 150w, care ar fi tras mai mult din amplif, punandu-l in 2x150w rms pe spate... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning