![]() |
Peugeot 207 CC
16 Attachment(s)
Peugeot 207 CC Peugeot a anuntat ca va introduce 207CC pe piata in luna martie 2007. |
Re: Peugeot 207 CC
cui i-a placut si 206cc o sa-i placa si asta. mie unu mi se pare o prostie
|
o masina scumpa la ce ofera. ma refer la 206cc ca nu e diferenta dar in spate trebuie pus un avertisment ca daca ai peste 10 ani sa nu te chiunui sa intri :) la interior daca inlocuiesti pielea portocalie cu un plus negru devine banala etc...deci imi place :)....sau mai bine lasa....
|
nu arata rau dar bucata aia de plastic neagra din bara fata impreuna cu acele spoturi de baie il strica rau de tot..la fel si la 307cc
|
super.mie imi place
|
e frumos , asa ceva isi cauta prietena mea si se gandea la un Tigra TwinTop daca mai asteapta , poate isi ia 207cc , arata mai bine :)
|
interesanta....sper sa fie mai spatzioasa k 206 cc....mai ales la locurile din spate
|
locurile din spate
lol nu cred ce se poate vorbi despre asa ceva decat daca ai 1.50 |
e funky mashinutza....da' n-ash da atatzia bani p ea
|
arata destul d bine cu cateva modificari, ar intoarce ceva priviri !!!
|
Nu sunt mari modificari fata de 206cc...parca mai bine arata 207 normal.Oricum dupa parerea mea este o masina care s-ar potrivi cel mai bine unei femei.
|
are un interior frumos dar exteriorul mie unu nu imi place.......in fine fiecare cu gusturile lui
|
mie nu imi place nici o masina cabrio in afara de a4 si SL... si asta mis e pare de vis:D
|
desi s-ar putea sa-mi pun lumea in cap, eu n-am vazut masini mai urate dacat cele din noua gama peugeot. grila aia ma termina. plus ca sunt scumpe nejustificabil.
206-le era frumos, astea nu |
@bakal ... daca peugeot e urat ... uita-te la renault.
mie chiar imi place 206cc ... mai putin spoturile. cu un minim de modificari poti sa faci o masina super frumoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning