![]() |
E 46-320D
3 Attachment(s)
M-am hotarat sa imi prezint si eu masinuta.....e un 320d cu chit M.mai multe nu are rost sa zic.o sa revin cu poze si detalii.pt moment las pozele sa vorbeasca.
|
Re: E 46-320D
de pe care M este kit-ul?
|
unde e acel kit M oare ? :)
|
" E chit M ! "
|
asa e ...nu are rost sa zici mai multe... trebuie sa ghicim noi ce are masina....... thread interactiv guys.....
iar pt invidiosi ..este chitul de M ..green edition motorblasster ... la 400grame !:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
bmw-e46 - nu ai procedat corect ! Daca vrei pareri, sau sa prezinti masina , trebuie sa ne dai si noua mai multe detalii despre masina , din ce an e , cati km , ce dotari . Tu ai aruncat 3 poze cu ea ( nici nu cred ca e masina ta ) , si vrei sa vorbeasca ? Pai pozele alea nu vorbesc de dotari etc . Iar chitul ( kit - ul ) , nu este unul de M , doar unul facut la comanda .
|
cum am zis si mai sus"o sa reVin cu poze si detalii"momentan masina e la service(pompa motorina).si asi vrea sa precizez ca e un kit M(KIT-M-TECHNIK 1-M3 LOOK) ASA PT CUNOSCATORI.
|
asa sa faci sa lasi pozele sa vb si tu sa nu zici nimic:))),si pe urma mai ziceti k sunt rai baietii dupa dorum si va critica aiurea;)
|
Quote:
|
Terminati-va ma cu prostiile.
Evident, este un CHIT facut cu CHIT, din CHIT care a fost folosit la reparatia unui kit mtech. SI a rezultat, o bata spate FeRary Tipe cu difuzor carbon nfs style, Praguri JDM Kustoms, si o bara fata Riegger Kitt II. Asta pentu cunoscatori, ca sa se stie. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning