![]() |
O Vind La Licitatie
10 Attachment(s)
MERCURY COUGAR XR7,an1988 motor 8V,5000cm,RAR2008,Proprietar.Are clima,pilot automat,geamuri oglinzi scaune reglabile electric,spatarele si perna se pot umfla-dezumfla pt o pozitie comoda,,inchidere,servo directie,volan reglabil,cod blocare-Deblocare pe usa sofer,Casetofon stereo cu statie si 6 difuzoare,totul original.Cutie automata cu kit de reparatie absolut nou..PRETUL DE INCEPUT E FOARTE MIC 2300 euro.CINE OFERA MAI MULT? OFERTA E VALABILA pina MIERCURI SEARA 13 decembrie.tel 0742700106.SAU O dau direct celui care ofera 3000 euro.
|
Re: O Vind La Licitatie
de ce o vinzi ma nene?
|
are cumva cutia de viteze blocata?
|
Cutia s-a rezolvat,era in garantie. O vand pentru ca nu mai vreau o masina sport ,vreau o limuzina,s-a marit familia!
|
kiar vb serios de pret??
|
DA vorbesc foarte serios.Pina miercuri asta e oferta
|
ai dato????????
|
nu.VAD ca lumea pe aici doar se preface ca iubeste o masina deosebita,nu vorbesc neaparat de a mea,pentru ca atunci cind i se ofera ceva aproape gratis,gasesc tot felul de motive.
|
super tare masina , cam mic pretzu , e chiar misto ! bafta la vanzare !
|
Super tare masina!Bafta la vanzare !
|
mai e doar o zi la pretul asta,dupa care pretul este cel real pt ca nu mai am timp sa plec sa aduc alta de afara!!!;)
|
pe comanda.Mie mi-au adus piesele pt cutie cei de la AL PADRINO COMERCIAL SRL, Bucuresti,dar daca ai un card de credit poti face comanda direct.am toate adresele.
|
cam ce consum are? putere?
|
consumul actual este 15% dar pus motorul la un tester electronic,se poate optimiza la parametrii nominali si consumul va scadea cu2-3 litrii.DAR CIND CUMPERI AVION< NU INTREBI CIT CONSUMA,SE PRESUPUNE CA AI BANI SI DE COMBUSTIBIL
|
Quote:
ce inseamna? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:19. |
- Copyright 2026 4Tuning