![]() |
Dezmembrez diverse masini peugeot (inclusiv elemente caroserie)
Pentru Peugeot 206 in 4usi:
- oglinda stanga, electrica - 100ron - stop stanga, model vechi (ala din 98) - 100ron Tel: 0755 87 13 12 |
Re: Vand oglind stanga / stop stanga Peugeot 206 4 usi
Oglinda este cu reglaj electric si incalzire? O imagine cu ea te rog.
|
salut
Nu stiu daca sunt si incalzite, dar o sa iti fac cateva poze si sper sa te edifici(dupa numarul de fire). Daca iti convine, ti-o trimis. Daca nu e ok, o trimiti inapoi.... revin cu poze |
e ok daca faci poze, sa nu ne plimbam degeaba pe la posta
|
Re: Dezmembrez diverse masini peugeot (inclusiv elemente caroserie)
Dezmembrez diverse peugeot-uri, inclusiv elemente caroserie. (masini din `95 pana in 2010).
Unele piese le am pe stoc (spre exemplu pentru peugeot 206 am cateva oglinzi, faruri, stopuri, aripi fata, plafon cu tot cu stalpi), altele le pot aduce la comanda (preferabil cu un avans de bani). Majoritatea masinilor sunt de provenienta anglia (deci farurile nu pot fi folosite, dar mai gasim cate o pereche normala de faruri). Pentru oferte de preturi, folositi cu incredere mesajele private, sau numarul de telefon. Preturile sunt bunicele zic eu. Pentru zona de vest a tarii, e discutabila predarea personala a pieselor. Tel: 0755 87 13 12 |
Re: Dezmembrez diverse masini peugeot (inclusiv elemente caroserie)
salut , canistra de carbon pt 206 1.4i (sub aripa dreapta fata) , intinzator curea transmisie si stergator luneta cu tot cu brat.astept preturi multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning