![]() |
Sticker nou!
1 Attachment(s)
Am primit un nou model de sticker si vreau sa-mi spuneti si voi parerea voastra.
EU sunt pro . |
Re: Sticker nou!
O emblema trebuie sa spuna ceva despre ceea ce reprezinta, sa fie in consonanta grafica cu ideea a ceea ce vrea sa reprezinte si mai ales sa fie lizibil si vizibil.
In plus, daca se poate, sa fie original. In plusul plusului, sa fie bine realizat grafic. Asta n-are nicideunele. P.S. In mod normal, cine critica, trebuie sa dea si o solutie, dar nu prea am timp. |
asteptam noi propuneri..
|
mie unuia imi place.. am vb si cu segiu din cluj si a zis si lui ca ii place ... acu ajt sa vdm c zic si ceilalti. in caz ca stefan nu mai intra pe forum o sa merg la el si o sa i-o arat..
|
Este OK. Dar trebuie sa verificam cum da pe luneta si ce culori trebuie sa folosim pentru a fi vizibil fara nici o problema si pe negru.
|
Cred ca ar trebui ceva mai cu "skepsis", ceva mai aproape de simbol, poate ar trebui sa ne mai gandim la o alta varianta, asta e cam "comun".
|
Mie personal imi place...insa vom avea aceeasi prob ca si cu cel vechi....nu se va vedea pe masinile cu folie....daca adoptam sigla asta ar trebuie schimbate culorile.
|
Arata bine ....dar e prea banal (nu k ar fi rau) dar e si foarte comun si general ...iar noua ne trebuie ceva sa ne reprezinte .......poate ar trebui integrat ink ceva , dar nush ce ....astept propuneri ...eu ink ma gandesk !!!
|
1 Attachment(s)
inca o idee.. se mai poate modifica eventual
|
Sincer eu as merge pe ceva simplu, vizibil pe orice fel de fond si care sa reprezinte ceva in legatura cu lumea auto. De asta spuneam ca varianta aia este buna.
De obicei toti vor sa fie primii la Finish. |
Dak sar putea sa facem steagul oleaca inflacarat la capat ....? nu ar fi oleak mai bine ....sa nu fie chiar aja de banal ?!
|
am vb cu un profesionist pt sigla sa vedem ce iese...
|
stiu ca am vbt despre asta alex, si mai stiu ca inca sunt mic in organizatie, dar avem nevoie de idei noi si ceva mai bune (fara suparare).
eu zic ca avem un pic de mandrie de club, si ca trebuie sa le depasim pe celelalte, chiar si cu sigla. asa ca un rpofesionist e bine venit. stiu ca am promis ca o sa vin si eu cu o solutie, dar din pacate, persoana pe care am rugat-o sa ma ajute nu mai da nici un semn. rusine mie |
nu-i nimik Bakal... oricum multumim ca deji ejti mic cum zici tu ;) ne ajutzi... asta conteaza ;)
|
idee: in locul steagului, sa punem o masinuta din aia animata, furioasa(sau cu o privire nebuna) plina de flacari rosii cu galben, conturate cu negru.
asa o sa se vada pe toate masinile. daca-mi reuseste, o s-o postez |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning