![]() |
Megane III Noir Nacre
Megane 3 1.6 16v 110cp E5
echipare : Expression optionale : dubluclimatronic, senzori de ploaie si de lumini, cotiera cu aeratoare spate in consola, difuzor bara spate si ornamente de calandru bara fata. Culoare negru metalizat (Noir Nacre) Maine o ridic, revin cu poze |
Re: Megane III Noir Nacre
ATENTIE MARE LA RIDICAT. VERIFICA TOT ce ai vrut pe ea sa fie. Stiu multi patiti. Sa o stapanesti sanatos.
|
11 Attachment(s)
multumesc, a fost ok
din pacate ornamentele de calandru bara fata or sa vina abea luni dar pana atunci pun niste poze |
Salut.
In primul rand sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente. Intrebarea mea este.... masina se asambleaza la destinatie ? sau cum adica nu au venit ornamentele ?? :shock: pretul final pe unde a ajuns ? |
ideea este ca acele ornamente le-am comandat dupa ce mi-am ales masina asa ca trebuie montate acolo in service nu am vrut sa o ridic pana nu le am pe toate dar inca o saptamana nu avea rost sa o mai las la ei sa stea degeaba. ornamentele comandate de mine costa cam 1700ron fara montaj iar pretul de catalog al ei cu dotarile care le-am pus (fara ornamente) bate spre 15600e cu tot cu tva, numa ca am avut un discont foarte foarte mare plus vreo 3 rable, una peste alta am iesit f bine
|
salut foarte frumoasa masina asa ceva as vrea si eu rabla de o am acum + alte rable.. dar asta nu prea curand :))
|
Frumos exemplar . Felicitari pt alegerea motorizari hai cu niste roti frumoase.
|
3 Attachment(s)
multumesc
roti la primavara, astea vor ramane de iarna poze si din fata |
Frumoasa masina ;):twisted: Grija mare prin trafic acum :D
|
Au asfaltat parcarea la mall ? :))
imi place!!! da!!! nu eram fanul masinilor negre, dar ...in orice caz stii unde stau. Vreau sa mai aud si eu cum arde cate o benzina ;)). Bastos! Forta tata si consum mic ;) |
10 Attachment(s)
un mic update folie 3m praguri jante
|
All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2025 4Tuning