![]() |
Cielo B 08 MIB
6 Attachment(s)
Salut tuturor.
Acum cateva luni am achizitionat si eu un Cielo GLE korean. Nu sunt fan Daewoo dar s-a ivit aceasta ocazie si am zis de ce nu. ( nu-mi pare rau ) Masina este din 96, 1.5 benzina 75 cai, manuala. 4 geamuri electrice, AC, Servo, etc. Pe partea estetica nu prea a fost ingrijita in schimb pe cea de mecania au fost investiti aprox 30 de mil. motor ( este facut acum 35.000 de km), bucsaraie, articulatie, tot. Am ramas surprins sa vad ca scartaie rotile si cu a3a :) Pana acum i-au fost aduse urmatoarele modificari: - Faruri si semnale inegrite (interiorul) - Filtru sport K&N conic - Grila fata plasa - Folie - Plafoniera spate. - Smd uri in porbagaj si la picioare - boxe fata pioneer 3 cai, spate ovale alpine 3 cai. Urmeaza sa fie facute urmatoarele: - pasajele evazate - bara fata + spate + porbagaj clean - capota bad boy - semnalele din aripa astupate - tinichigerie + vopsit - amortizoare + plus arcuri sport - jante pe 15 sau 16 - toba sport cu silencer |
Re: Cielo B 08 MIB
Bine arata masina si ai inceput bine cu ea :D si app zici ca dai scartz si in a3a ? ciudat este umed pe jos cand dai ?? sau .. spor in continuare la ce ti`ai propus :arrow:
|
pe asfalt lucios. nu foarte zgrunturos, nu te gandii ca dau rotatie completa, foarte putin ia, cu a2a dau rotaie completa la roata. Nu stiu cum sunt altele dar la mine merge:D
|
Multumit de Alpine-uri?
Intreb pentru ca mi-am cumparat Alpine SPS 69c2 si inca nu le-am montat pe masina. Bine ai venit! |
Multumesc
Se aud foarte bine si asta in conditiile in care am un casetofon sony model f vechi (cu caseta) . urmeaza sa-l schimb si sa achizitionez si o statie |
Succes cu planurile de viitor :D
|
ce oglinzi imi recomandati ? cea de pe stanga este rupta si as vrea sa le schimb sau m-ar interesa doar cea de pe stanga. preturi ceva?
|
Bine ai venit.
Poti lua oglinzi originale rabatabile(dar nu "de srl", calitatea e foarte slaba) si sa le faci incalzite si/sau electrice, sau sa alegi oglinzi sport, cu adaptoare pt Kadett E. La oglinzile sport ai multe variante, dar cele mai utile mi se par cele originale, facute cu incalzire. p.s: depinde foarte mult si ce anvelope ai, de poti sa scartai rotile intr-a 3a. Cand am pus Toyo t1r 195/50/15, nu mai scartaiau nici intr-a 1a rotatie completa, dupa cativa cm prindeau imediat aderenta. Cu Yokohama A-Track (tot de vara) scartaie mult mai mult, aderenta mai scazuta. Cu cele de iarna nu mai vorbesc... iar cu unele intermediare proaste, gen cele de fabrica Debica, probabil poti face burn-out fara probleme :lol: |
Salut Geo si multumesc:)
Marca cauciucurilor nu o stiu ( o sa ma uit ), sunt de vara. Dimensiune 175/70 R13 Dayton sunt cauciucurile:oops: un mic filmulet 0-120km/h . cauciucurile sunt cam tocite.. https://www.youtube.com/watch?v=QTcjbdHExaU |
Interesant filmuletul. Oricum, motorul de Cielo e capabil daca e pus bine la punct. Apropo, de ce ai becul de "check engine" aprins?? :rolleyes2
|
Se poate si mai bine. cu vreo jumate de secunda
Nu este senzorul pus |
Maine masina intra la vopsit :D
|
Pentru moment am renuntat la evazarea pasajelor:sad:
|
6 Attachment(s)
sssss
|
Clean like a baby's ass.
Arata bine, imi place. Hai cu jante late si suspensie sport, sa fie treaba treaba. Felicitari si bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning