![]() |
BMW E39 Touring - o noua provocare
5 Attachment(s)
In urma vanzarii E46-lui, am optat pentru o masina de familie deoarece s-a marit si numarul membrilor familiei ( de 2 luni sunt tatic ) + ca aveam nevoie de o masina mai mare pentru a-mi desfasura mai usor activitatea.
Masina este un E39 525d din 2002 cu dotari mai mult decat suficiente pentru mine si familia mea. O sa incep cu o revizie completa, cu toate ca fostul proprietar mi-a spus ca a facut recent revizia ( asa procedez cu toate masinile, imi place sa o iau de la 0 (zero) cu ele. Urmeaza partea mecanica si din vara de apucam de Tuning-arit in propriul stil (deja i-am pus grile negre, cele cromate nu aveau nicio treaba cu masina), sper sa fac si din aceasta o masina de famile care sa intoarca privirile pe strada, asa cum a reusit cu E46-le, Mini si E30. Maine sau Luni urmeaza jante de 17", cele de 15" imi par prea mici pentru masina asta, iar in primavara punem ceva pe 19" sau chiar 20" Colour STERLINGGRAU METALLIC (472) Upholstery STOFF/LEDER SPORTLINE/ANTHRAZIT (J3AT) Prod. date 2002-02-26 Order options No. Description 210 DYNAMIC STABILITY CONTROL (DSC) 227 SP/SUSPENSION W SELF-LEVELING SUSPENSION 249 MULTI-FUNCTION FOR STEERING WHEEL 255 SPORTS LEATHER STEERING WHEEL 379 2-PCE LT/ALY WHEEL/Y-SPOKE 80 386 ROOF RAIL 423 FLOOR MATS, VELOUR 425 INTERIOR TRIM 428 WARNING TRIANGLE 430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE 481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER 494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER 500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING 508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC) 521 RAIN SENSOR 522 XENON LIGHT 534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING 609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL 612 BMW ASSIST 630 CAR TELEPHONE WITH CORDLESS RECEIVER 722 EDITION LIFESTYLE 775 INDIVIDUAL ROOF-LINING ANTHRACITE 785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS 801 GERMANY VERSION 818 MAIN BATTERY SWITCH 863 EUROPE/DEALER DIRECTORY 879 GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET 970 BUISNESS PACKAGE Series options No. Description 470 CHILD SEAT ISOFIX ATTACHMENT 520 FOGLIGHTS 548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING 851 LANGUAGE VERSION GERMAN Information No. Description 220 SELF-LEVELING SUSPENSION 431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D 473 ARMREST, FRONT 555 ON-BOARD COMPUTER 602 ON-BOARD MONITOR WITH TV |
Re: BMW E39 Touring - o noua provocare
Felicitări īn primul rānd pentru kinder :D
Și Felicitări pentru achiziție, așa mai stăm de vorbă, din poze arată foarte foarte bine nu mă indoiesc ca īn realitate să nu fie la fel! Spor la treabă! |
ma bucru sa vad inca un posesor de E39 care cred ca pot sa bag mana in foc ca nu o sal lase deloc simplu! felicitari pt masina arata foarte bine!
|
Deja intorci capul dupa touring cand vezi ce dotari are:D. Bafta cu ea si multi km
|
Daca e masina care cred eu , nu pot decat sa te invidiez ! ;)
Iti urez bafta si multi km fara probleme ! Ca de restu' sunt sigur ca te ocupi tu ! ;) |
@ crysty.bobok - Merci si pt bebe si pt masina. Masina arata chiar mai bine in realitate si merge foarte bine, sunt foarte multumit de ea.
@ und_Alexx - Merci. Sa speram ca iese ceve frumos si din ea, de aia am si scris "o noua provocare", doar este touring si la noi nu prea este apreciata @ Maniak22 - Merci. Chiar am avut noroc de o masina cu f multe doatrii, de obicei touringurile sunt foarte dotate. @ Merci. Aia e masina, am vb si pe PM. |
Quote:
|
+1 din partea mea pt touring.....bafta cu ea!
|
Merci merci
|
4 Attachment(s)
Iarna se poarta 17"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cat de frumoasa e culoarea ! si rara ... n`am mai vazut asa ..
bafta cu masina |
sa l stapanesti sanatos ..
ai trecut la ceva mai mare mai incapator :ciggy: era nevoie! bafta cu proiectu! ce iese din mana ta...e arta :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning