![]() |
Parere subwoofer
Salut !
Am si eu rugamintea la cei care se pricep la adio sa'mi spuna si mie daca se merita acest subwoofer Focal-solution-25a1. Tin sa mentionez ca in magazin este 800lei dar vad ca se gasesc si SH undeva pe la 500-600lei . Ce spuneti este o alegere buna , luand in considerare ca am un Hu Pioneer DEH-2320UB iar pe fata am niste Helix'uri Dark_Blue_B62c care deocamdata merg pe hu .... Este vorba despre un logan |
Re: Parere subwoofer
Quote:
|
Deci sa inteleg ca si la subwooferul asta tot mai trebuie o statie ? :| Nu are in el statie ? /:) ... Daca poti sa fii mai explicit ca nu ma pricep foarte bine ...
|
Pai daca dai un ''serci'' pe google, in descrieri o sa vezi ca este un subwoofer activ, deci are si amplificare ( nu iti trebuie alt amplificator)
Iti vor trebui cabluri de alimentare si de semnal si gata . Cat despre calitatea sunetului, asta o sa trebuiasca sa vezi singur proband unul sau ascultand la cineva. Ca si firma Focal este o firma buna. |
Poi asta am si zis ca stiu ca are el statie dar wento inainte sa'si editeze postu scrisese ca daca mai imi iau inca o statie separat e bun , dar daca il pun pe hu direct nu prea se merita.
|
Quote:
|
Ai nevoie de amplificator!!!!!!!!STIMA
|
Solution 25 A1
subwoofer activ cu amplificare pentru inca 2 canale tip incinta: bassreflex diametru difuzor: 25cm putere RMS: 150W + 2 x 50 W putere Max: 300W + 2 x 100 W raspuns in frecventa: 42 - 500Hz Bass Boost variabil: 0 - 18dB (45Hz) switch inversare faza dimensiuni: 300 x 350 x 325mm (HxLxD) telecomanda pe fir grila protectie inclusa Deci are amplificare interna,si mai are inca o canale cu care(scuza-ti cacofonia) poti sa amplifici 2 difuzoare......!!! |
Statie are el daia e si activ. Dar am aflat ca imi trebuie transformator de 12-220 si ala e cel putin 100ron . Prefer de banii astia sa imi iau un pachet de bass si tot e mai bn ...
|
Nu te supara, unde vrei sa folosesti subwooferul?
Daca il folosesti in masina pentru ce sa iti trebuiasca transformator???asta e absurd!!! |
In masina . Aolo da .. ai dreptate :)) scuza'ma . Ma gandeam la alta idee care o aveam mai demult sa montez in masina sub de camera . Le'am incurcat :)) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning