![]() |
Machetele mele - Valpangica
8 Attachment(s)
Citeva din machetele mele . Daca va plac revin si cu alte poze .
|
re: Machetele mele - Valpangica
Bine ai venit Aștept poze cu Roverul. |
3 Attachment(s)
Si ceva din categoria Renault .
|
frumos. hai cu prezentarile.
|
Bine ai venit!
imi plac batranele tale si sper sa le vad cat mai repede! |
Usor dragilor - sa lasam timp ca sa ne bucuram de ce este deja postat . :lol::lol::lol:
|
4 Attachment(s)
Si un model de Abarth 2400 Coupe , batrinica din 1961 , care mie imi place mult de tot .
|
Re: Machetele mele - Valpangica
Bun venit, insa te rog sa arunci un ochi pe la Regulament. Trecem cu vederea fiind prima zi, dar pe viitor te rog sa fii mai atent.
|
Scuze acum am vazut ca exista si un regulament la aceste postari . L-am incalcat este clar , dar pe de alta parte este atit de complicat incita nu stiu cum sa-l respect mai bine .
Imi pare rau , mai aveam ceva masini de pozat ...dar ramine sa ma uit eu la ele . Cu stima . |
Bun , hai sa revenim .
2CV - este scala 1:18 Abarth-ul este scala 1:43 Roverul este 1:25 Ambele Renault-uri prezentate sunt 1:43 Producatorii imi scapa - eu le-am luat achizitionat de pe net . Am sa fiu atent la urmatoarele si am sa notez si producatorul . |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Doua modele surori - Citroen Traction .
Machetele sunt la scara 1:43 si sunt cumparate de pe net - de la Model Car World . Un istoric al modelului poate fi gasit pe wikipedia la linkul http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C...Traction_Avant . Sper sa va placa . |
foarte frumoase masinile tale ! Deabia astept sa le vad pe urmatoarele machete Șd
|
2 Attachment(s)
Si inca un Renault la scara de 1:43 . Tot o batrinica :lol:
|
frumoase batranelele tale
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning