![]() |
Ford Puma
5 Attachment(s)
Vand Ford Puma inmatriculat 02.06.2011, unic propietar in Romania, masina este provenita din Germania.
Motor : 1700cmc Putere : 125 CP Rulaj : 174500 . Optiuni: Computer Bord AC functionabil Abs Tc ( Controlul tractiunii) 2 Airbaguri ( SRS ) Servo directie Oglinzi electrice / incalzite Radio-Cd de fabrica Faruri Xenon Faruri reglabile electric Inchidere centralizata pe cheie Deschidere portbagaj din cheie Incalzire parbriz electric Jante League cu cauciucuri 195/50/R15 omologate RAR Inspectia tehnica auto expira in 06. 2013 Masina se afla intr-o stare foarte buna. Accept si variante diesel cu : Dacia Logan, Opel Corsa, Opel Vectra, Fiat Punto, Panda... etc PRET 3300 NEG. RELATII LA TEL : 0747.539228 YM: Sade_ben_ionutz |
Re: FORD PUMA
Azi s-au montat pe ea si cauciucurile de iarna...
Hai bagati-va cu oferte Diesel :D |
UP!
UP! UP! |
UP! UP! UP!
|
Re: Ford Puma
Inca valabil :D
|
haideti cu curaj!!!
|
saptamana asta 3000 euro fix ! sau variante !
|
frumoasa foc masina, chiar imi place modelul insa si eu caut tot diesel, apropo poate esti interesat de masina mea tot ford diesel! uitate la semnatura. Bafta la vanzare
|
Quote:
Frumoasa masina, chiar m-am uitat sa vad ce i-ai facut la masina de la A la Z, insa caut ceva apropiat de anul masini mele. Succes la vanzare ! :d |
Vand Ford Puma inmatriculat 02.06.2011, unic propietar in Romania, masina este provenita din Germania.
Motor : 1700cmc Putere : 125 CP Rulaj : 174500 . Optiuni: Computer Bord AC functionabil Abs Tc ( Controlul tractiunii) 2 Airbaguri ( SRS ) Servo directie Oglinzi electrice / incalzite Radio-Cd de fabrica Faruri Xenon Faruri reglabile electric Inchidere centralizata pe cheie Deschidere portbagaj din cheie Incalzire parbriz electric Jante League cu cauciucuri 195/50/R15 omologate RAR Inspectia tehnica auto expira in 06. 2013 Masina se afla intr-o stare foarte buna. Accept si variante diesel cu : Dacia Logan, Opel Corsa, Opel Vectra, Fiat Punto, Panda... etc PRET 3300 NEG. RELATII LA TEL : 0747.539228 YM: Sade_ben_ionutz |
Valabil !!!
|
Saptamana asta sunt dispus sa negociez pretul!!!
|
VALABIL !!!
Astept oferte cu motoare mai mici 1.1 , 1.2, 1.3, maxim 1.4 benzina, diesel pot fi si mai mari ( masim 1900 ) |
Urgent 2200 euro saptamana asta !!!
|
Masina revine la vanzare.
Este in stare perfecta de functionare numai ca mai trebuiesc cateva retusuri pe exteriorul masinii. Pret fix 2200 euro ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:58. |
- Copyright 2026 4Tuning