![]() |
Revelion 2005
Unde facetzi revelionu`? :D
|
se pare ca alaturi de 4 Speed Squad intr-o vilutza pe undeva prin Baneasa .. sa vedem ce-o iesii....... :D doamne ajuta
|
Re:
Quote:
P.S: marfa marfa de voi! Distractzie placuta 4SS ! |
Je nu va pot onora... ati anuntat prea tarziu... :?
Eu pe la munte cu multi nebuni... care mergeti pe la Predeal la Ski dati semne de viata, poate ne vedem la un vin fiert :D |
yo inca nu stiu !!
|
in poiana la snow si dupa aia pe la office
|
teoretic pe la o vilutza pe la sibiu....
practic sper la sibiu sau la Mircurea Ciuc (cu skarkey al meu-kadett 1,6D din 86 :lol: :P :roll: :? :wink: :P :D 8) ) ps: e cineva de langa miercurea ciuc, sa-mi aduca si mie inapoi masina prin aprilie-mai ? :roll: :wink: |
Care stie o vila la munte pentru revelion la un pret mai acceptabil sa spuna plsssssss ca eu caut de nebun ! si astia vor sa facem intr-un bar...iar eu nu vreau de nici o culoare ! :cry: :cry: :cry:
|
Pt. revelion e totul ocupat de vreo cateva saptamani la munte.
Eu cred ca o sa-l fac la o liniutza cu artificii si tot felu' ca doar ce gabor sta pe strada in noaptea de revelion. Glumeam, o sa ies pe la 2 imi agat o racheta de masina dau o tura fac un filmulet si gata, la caldurica. :P |
Re:
Quote:
|
eu prin delta :lol: :lol:
daca ingheata Dunarea, ma intorc prin Martie :lol: |
gata... eu il fac la sibiu...la o cabana...
|
La Marriot dupa care la Brasov intr- vila! :) :drunk:
|
numai bogatashi pe acilea... sper sa nu o iei si pe aia mica mah Vlade... :cry:
|
La Moeciu intr-o vila...aer curat, conditii bune, numai bine de rupt gurile la sticle si spart boxele... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:41. |
- Copyright 2026 4Tuning