![]() |
Proiect FORD GRANADA
8 Attachment(s)
Se da o Grenada. Se cer proiecte VT realizabile. Se vizeaza un aspect clasic/clean/muscle.
fata : faruri rotunde , proiectoare la fel. culoare negru. proiectul castigatoru va fi primiat "simbolic" Bafta la peintshop! |
Re: Proiect FORD GRANADA
ai si o poza cu farurile kre le vrei!?
|
daca pui niste poze mai mari si mai clare poate te ajuta cineva...
|
las la discretia celor care vor face niste schite modelel de faruri . eu am cerut doar rotunde.
legat de claritatea pozelor alte nu am. astept provincia :) |
o rugaminte : orice reper folosit la schite ar fi bine sa aiba un echivalent in lumea reala a masinilor . exemplu : far rotund = golf 1 sau proiector de megane.
niste repere reale ca vreau sa construiesc masina. |
1 Attachment(s)
eu sunt constient...ca nu sunt nici eu vreun talent... dar am facut pana acum masini frumushele...adik iesite bine..nu ma laud...:P ..dar pe poze neclare, o masina incompleta din punct de vedere al caroseriei...si care are 10 culori p ea..:))...e greu de lucrat...in primul rand pt ca reflectiile nu ies bine masina avand mai multe culori p ea...iar in al doilea...nimeni nu cred ca poate sa faca bara fatza kre nu exista..sa o faca sa para reala...cu scuzele de rigoare pt ca nu a iesit prea bine...uite ce a iesit :arrow: :arrow: :arrow:
|
p.s. Voi incerca sa fac si pe a 2-a masina...aia macar e o sg culoare si are toata caroseria..cred ca poate iesi ceva mai bun din ea :P
|
1 Attachment(s)
cine zicea ca nu poti sa faci bara fata se inseala...my work in progress :
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze pt calitate...am folosit corel in loc de photoshop si nu cunosc corel
|
alex accepti si desene d mana???
|
da orice varianta care poate duce la un proiect.
|
am niste ideei ...da sami gasesc niste timp...
|
cat de urgenta e lucrarea?!
|
destul de urgenta. maxim ca ideia generala a masinii sa iasa intr-o saptamana . detalii dupa
|
Quote:
4tuning poarta vina pentru asta, nu tu, stai linistit. a obisnuit "comunitatea" modificatorilor da' masini cu pusti care nu au valoarea banilor, valoarea ideilor lor - si care sunt gata sa vireze idei bune pe zero lei, doar-doar vor fi vazuti mai bine in asa numita comunitate de tuneri virtuali. fa un pustiu de bine si scoate din buzunar macar 100 de euro. in primul rand motivezi pentru idei mai bune iar in al doilea rand intelegi cat de mult conteaza o idee si o exprimare a ideeii. poti tu avea multe idei, dar nu stii sa le dai forma. da-le copiilor astora o sansa, nu-i mai vraji cu "simbolice" si alte alea. parerea mea. sarbatori fericite ! nu cred ca nu te poti lipsi de minim 100 euro pentru proiectul pe care-l ceri... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning