![]() |
Machete in lucru - Andrei10
5 Attachment(s)
Buna seara!!!Sunt nou pe sectiune.Am un Ford Mustang GT,scara 1/26.As dorii sa ii fac:
1.Revopsti 2.Mochetat dar as dori sa stiu cu ce si cum 3.Daca vreti mai datimi idei Si stiu ca trebuie sa dau toata vopseaua jos. |
re: Machete in lucru - Andrei10
Sfatul meu este să te duci la școală că e mult mai importantă.
|
Pregatirea unei machete pentru vopsire e cheia.Vopsea o dai jos cu decapant( Este utilizat pentru decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal, zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, a produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice, etc.) si eventual niste abraziv fin.
Quote:
ps : daca esti educat, ai acces la o plaja de servicii bine platite=> bani de machete. |
Quote:
|
iti multumesc lusian ca macar tu ma iei in serios.ceilalti nu prea vad ca va pasa.Daca erati voi in locul meu,va placea sa faca misto altii de voi?
|
Azi o sa cumpar :1..poxilina,decapant si vad poate si niste chit auto:D
|
Nu te ia nimeni peste picior,dar ai facut niste greseli d sc.generala,incearca sa scrii corect.Iti prinde bine pe viitor.Daca noi nu o vorbim corect, atunci cine?
Ps:avem o limba frumoasa,hai sa o respectam. |
ok.Si stii vrun material anume de mochetat?
|
Quote:
Quote:
sau iti recomand sa il citesti cap coada, si vei afla multe raspunsuri... invata sa pescuiesti nu sa cumperi pestele.. daca intelegi ce zic... |
Re: Machete in lucru - Andrei10
Andrei10: fii mai atent la felul in care scrii si nu ti se va mai reprosa nimic din punctul asta de vedere.
|
ok o sa fiu mai atent
|
laveta auto mi se pare prea groasa.am sa incerc,multumesc lusian
|
Incearca metoda fainei. Cauta pe topicul de tutoriale si vezi cum am "tapitat" scaunele sport (este tutorial) si aplica metoda pentru mochetare. Iese foarte bine.
|
multumesc bmw
|
Imi cer scuze ca nu a mai pus poze.Am fost plecat,in weekend ma duc si mai cumpar ce mai imi trebuie,iar de luni incep treaba calumea!!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning