![]() |
2 Attachment(s)
prima iubire
dacia |
Re: Dacia 1310 CND
arata bine, imi plac jantele alea :D parere. renunta la spoleru ala si pune o capota gen asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1287438929 ( scuze proprietarului pt dreputri de autor ).
|
Quote:
|
arata bine si vine bine cu jantele astea da scapa de eleronu ala dupa porbagaj ;)
|
masina arata bine...dar cateva sfaturi nu strica. Schimba capota cu totul pe spate, si pune una cu eleron incorporat din fabrica. Da jos pleoapele de pe fata, daca ai buget si timp, fa-i pleoape la capota, o mica prelungire si ii fa sta super. Jantele sunt foarte faine si ce e interesant, de unde ai barile fata/spate? de la ce masina sunt sau le-ai facut tu? ca am mai vazut parca pe un model de dacie asa ceva, dar nu-mi mai aduc aminte. Oricum faine, sa le pastrezi.
|
Salut, o intrebare am si eu, ce s-a ales cu jantele alea care echipau masina pe "vremuri"?
|
Darius, pozele de cand sunt, pentru ca fix sambata am trecut pe langa masina ta si sta exact asa cum statea si asta-vara, absolut nemiscata. Am aceeasi nedumerire ca si @popasa, stiu ca aveai pe ea Gotti, ce s-a intamplat cu ele?
|
1 Attachment(s)
pozele sunt de anul trecut pana sa o troznesc.
jantele gotii le are varamio erau ale lui |
Cum pot lua si eu legatura cu varul tau, in caz ca poate doreste sa le vanda. M-ar interesa foarte mult. Merci anticipat.
Apropo, sunt varul lui Costi, de la Vlaicu, cu autocolantele. Mi-a zis ca va cunoasteti si de aia iti zic. |
nu le da
|
Quote:
Darius cand te apuci de masina? |
nu stiu cred ca din vara dar daca imi fac un garaj ca vreu sa o fac de la cap la coada o sa te contactez ca vreu sa schimb si motor si altele
|
Revin legendele pe strazile din Curtea de Arges . Multa bafta !:D
|
foarte misto modificate spoilerele, daca ai putea sa-l salvezi pe cel din fata sau sa faci aceeasi modificare pe altul....priceless
eleronul de scandura si numarul pe spoiler nu isi au rostul...parerea mea :!: unghii murdare in continuare:lol: |
arata foartebine jentile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning