![]() |
Dezmembrez Fiat Punto
6 Attachment(s)
Fiat Punto 1.1 benzina, cutie 6 trepte ..... motorul merge ft bine
Numar de telefon: 0766.496.620 Adresa e-mail sau IM: [email protected] \ [email protected]. ++ Peugeot 406HDi an 2001 Opel Corsa B 1.4 benzina Ford mondeo 2.0 TDCi an 2003 model Ghia Asiguram si montajul pieselor!! + LICHIDARI STOC Opel Astra G , Opel Vectra B, Bmw E39 - 528i , Ford Focus 1.8 tdci |
Re: Dezmembrez Fiat Punto
valabil!!!
|
cu cat se vand urmatoarele: eleronul de pe haion, bara fata cu tot cu proiectoare, bara spate? aaa..si daca exista vreo posibilitate sa le aduci in bucuresti, merci frumos.
|
am vb .......
up!!!!! |
un pret pt motor?
|
salut ma intereseaza torpedoul ala mic si cu scrumiera ce sunt puse sub casetofon.un pret mersi !
|
CT-57-BMW ... motor 500 lei fara anexe
koynaku .... 50 lei ambele |
Jantele sunt pe 13, sau pe 14?
Polita din spate e buna? Unde poate fi vazuta masina? |
Sechi .. jantele sunt pe 13 , polita s-a vandut ..... mai multe detalii la tel . 0766.496.620
|
spune-mi te rog daca mai ai eleronul si la ce pret! multumesc anticipat!
|
eleron fiat - 100 lei
|
poti pune te rog cateva poze mai detaliate cu el, in special cu sistemul de prindere ? sunt interesat sa-l cumpar. merci.
|
o sa pun poze .... cel mai bine ar fi sa ma suni tu maine pe la ora 14:00 sa-mi aduci aminte .... cred ca a fost prins cu silicon de se foloseste la parbrize... bye
|
ma interesa starea lui...daca are vreo crapatura ceva. cu transportul cum facem ? curier?
|
ma multe vorbim la tel ..... da courier.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning