![]() |
Boxe pentru Logan pe spate.
Vreau sa-mi iau niste boxe coaxiale pentru Logan pe spate. Pe fata am Mac Audio APM 13.2 iar pentru spate am pus ochii pe Mac Audio Revolution X 16.2 (recomandate de cei de la be loud) si pe Alpine Type-G SPG-17C2. Player am un Kenwood KDC-W241AY. Boxele se vor lega direct la player. Bugetul este de 200 lei.
|
Re: Boxe pentru Logan pe spate.
Nicio parere ? Si astea DLS Classic 126 mi se pare interesante :D
|
Quote:
|
Deci MAC iese din discutie, raman la acele DLS.
|
Quote:
|
Astept, nu ma grabesc. Intr-un buget de 300 lei pot lua ceva mai bun ? :D
|
Quote:
|
16,5 cm
|
Quote:
Helix Esprit E6x 275 lei In buget de 300 lei astea ar fi, Helixurile sunt superioare, au o caritate deosibita si deoarece tie iti trebuie pe spate merg puse coaxiale care sunt mai ieftine. Ramane alegerea ta. |
Si astea care mi le-ai recomandat nu sunt prea puternice pentru ce HU am eu sa-mi distorsioneze nu ?
|
Quote:
Deci pe viitor gandeste-te la o statie care sa scoata 40-50W RMS, cu care sa le amplifici si atunci vei vedea ce pot. Fara asta raman doar niste simple boxe de o calitate mai inalta. Ar merge chiar si o statie second hand la 200 lei buna si ai rezolvat situatia. |
Am inteles. Statia nu cred ca am cum sa o pun la HU ca nu are iesire rca :idea:
|
Quote:
O astfel de parere ar trebui sa o aiba cineva avizat si poate nici acela... Mai gandeste-te putin inainte sa faci astfel de afirmatii! |
Quote:
Nici unul dintre aceste sisteme coxiale nu m-a impresionat, ba mai mult in comparatie cu helix esprit mi se par jalnice, le-au avut prieteni de-ai mei pe acestea si cateva de generatie mai veche(nu mai tin minte exact care). Puterea inscriptionata pe el este de maxim jumatate din cat specifica si nici extrem de clare nu mi se par in afara de galagie. Cu asta am spus tot mentionez ca, ce i-am sugerat am si ascultat. Asa ca te rog frumos daca ai parere, te rog sa o exprimi, dar nu ma critica pe mine, de ce nu ai venit tu cu sa ii dai o solutie cu boxe mac? |
Quote:
Acum cateva zile am ascultat pe o Laguna difuzoarele Revolution X 16.2 cu usi insonorizate si amplificate de un Digital Designs C4A si chiar pot sa spun ca se auzeau foarte bine mai ales in categoria asta de pret. Mai sunt cateva persoane pe forumul vecin care sunt foarte multumiti de ele deci totul sta in preferinta fiecaruia... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning