![]() |
Accident / fara ITP (sfaturi urgent!)
am fost implicat intr-un accident(nu sunt vinovat), dar nu am itp.
asigurarea lui ma va despagubi? are la carpatica.... |
Re: Accident / fara ITP (sfaturi urgent!)
am facut intelegere amiabila in care el isi recunoaste vina si tot.
|
Daca are la carpatica nu te mai zbate , nu ai nici o sansa decat in tribunal.
Ce daune ai la masina ? Daca sunt mari si costisitoare du-te mai departe in instanta , daca nu fati un calcul cat te costa reparatia cat tribunalu si tragi singur concluzile . Daca ai casco esti boier , o faci pe casco si isi iau ei banii de la carpatica :lol: Iti zic din caz concret , am un vecin care se judeca de 2 ani , deviz de plata 200 milioane (Lei vechi ) . A facut-o pe banii lui si acum se judeca . Iti urez bafta si nervi de fier. |
Quote:
|
partea fata e varza. masina valoreaza intre 3 4000 de euro.Din spusele inspectorului de la asigurari o sa imi dea dauna totala( costurile reparatiei fiind mai mari)
credeti ca as avea castig de cauza in instanta? |
Castig o sa ai , dar ei se leaga de orce lucru pentru a te respige .
Acum cand o sa depui dosaru de daua totala te vor respinge pe cauze aberante (aerodinamica .. etc ) Dupaia te vei duce , ii vei da in judecata si mai mult ca sigur se vor lega de ITP unde nu prea ai ce sa mai faci . Daca nu ai fii avut RCA s-au altceva se rezolva mai usor cu niste poze mai vechi s-au o alta masia identica cu a ta dar la ITP nu prea merge asa . |
mda....
nevinovat ramai fara masina. eu sunt prost....am uitat sa ma uit pe talon...mi-a expirat de 14 zile:( |
Incearca sa iei legatura cu un avocat , cineva care se ocupa de asa ceva sa vezi ce se mai poate face . Sa nu faci anumite demersuri care mai tarziu sa iti dea planul peste cap .
Sincer imi parerau . Daca nu te deranjeaza ce masina ai ? |
alfa romeo 147 1.6 120cp 2001
|
Faptul ca aveati ITP-ul expirat, nu poate avea ca efect decat o amenda contraventionala conf. Cod rutier.Vinovatul raspunde pentru pagubele pricinuite indiferent cui(gard,stalp,epava auto,zid, animal, persoana vatamata, auto cu/fara ITP)
postat de un avocat pe alt forum.... Doamne ajuta sa aiba el dreptate. oricum va multumesc pt sfaturi si ajutor! |
Sa ai dreptate ce spui si sa iti iei banii . Vorbeste cu un avocat si tine-ma si pe mine in legatura cu ce se intampla . Te ajut cu tot ce pot .
|
Quote:
|
Intre timp rezolvate cu ITP`ul:)sa-l faci retroactiv:)
|
La asta m-am gandit si eu dar trebuie sa ai pe cineva care sa ii puna pielea sanatos la incercare .
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:41. |
- Copyright 2026 4Tuning