![]() |
Battle VW POLO x7
8 Attachment(s)
1.original
2.AlexMirea 3.edinho_realmadrid 4.Gutuie 5.ionutzsn 6.lovenady 7.Lycan. 8.vtunner |
Re: Battle VW POLO x7
Vot Lycan ,chiar daca are cateva greseli la faruri ,roata fata sus ...
Bravo tuturor,nu ma asteptam sa fie atatia participanti. |
Vot AlexMirea, frumusel brush ul, se puteau mai bine reflexiile si conturul la parbriz.
|
Atatea lucrari bune.Felicitari tuturor!
Am votat cu AlexMirea ptr ca e mai pe gustul meu, nu neaparat ca e cea mai corecta dintre toate! Ma bucur cand concurenta e mare.Am vrut si eu sa particip dar timpul ma preseaza.Poate la urmatoarea;) |
Vot Lycan. partea de la jumate de sus e plata, farul din dreapta pozei e stramb stiu ca ai zis ca te-ai grabit, dar nu mai aveai mult pana sa termini
|
Votul meu se duce dupa cum ne asteptam la Lycan, felicitarile mele tuturor! >:D< ... aaa si tie bloo ai doua voturi scarba mica! :)))
|
De ce votul este anonim?
|
Quote:
|
persoane noi multe...:D frumoase lucrari Alex Mirea am votat dar imi place si Lycan
|
vot Lycan. o lucrare reusita :)
|
eeee...bv ma licane...esti un smecher :ciggy:
cred ca nu mai are rost sa mai lasam topicul deschis...se vede deja cine este castigatorul, daca si ceilalti sunt de acord, propun ca licanu sa puna urmatoarea masina :D |
eu sunt de acord:-?
|
Felicitari Lkn! :boogy:
Multumesc mult celor care m-au votat, avand in vedere lucrarea mea slaba si ca printre a mea au fost altele de 100x mai bune! Multumesc ! :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning