![]() |
Colectie de surprize
10 Attachment(s)
Am inceput sa colectionez acum 20 de ani. Odata cu disparitia gumei Turbo originale m-am lasat, apoi am reinceput sa caut ceea ce imi lipsea acum 2 ani. Am multe tipuri, dar in principal ma intereseaza Turbo, Bombibom.
Au participat la intregirea colectiilor mele cativa membrii deosebiti carora tin sa le multumesc din nou: Costi-2010, The Ovy, Radu_bv Ca sa va faceti o idee: Attachment 2208688 Attachment 2208689 Attachment 2208690 Attachment 2208691 Attachment 2208692 Attachment 2208693 Attachment 2208694 Attachment 2208695 Attachment 2208696 Plus cateva cutii cu dubluri... Attachment 2208697 |
Re: Colectie de surprize
Quote:
Wow foarte frumoase si eu aveam cand eram mic o gramada dar le-am stricat sau aruncat.Acum parca imi pare rau dar hai cu mai mult pozele domnule. |
Voi mai pune poze si cu celelalte serii.
|
Ce faine is :shock:
Interesanta colectie.M-am apucat si eu de curand sa adun vederi.Mi-ar trebui si mie ceva de genul acelor caiete cu foi din acelea cum ai pentru surprize (seamana cu niste clasoare) in care sa-mi pun si eu "cartoanele".Pacat ca nu prea stiu pe unde sa caut sau cum sa fac rost... |
Chiar clasoare sunt, pentru timbre.
|
cu mare placere mane, daca mai gasesc la tine vin toate...
|
Ce amintiri...eu foarte scurt timp le-am prins....Foarta frumoasa colectie! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning