![]() |
Matiz - CT 06 ZGK
2 Attachment(s)
Salut la toata lumea, Am intrat in posesia unui matiz dupa ce m-am despartit cu greu de prima mea masina in care am pus mult suflet si in care am investit multi bani, am intrat in posesia lui in luna mai a acestui an dupa ce era abandonat de taicamiu de 5 luni. masina mentionez ca a facut Taxi de la 10 km pana la 258 mii de km cand am luat-o eu si ne fiind intretinuta deloc doar scotand bani.
Maticul este din 10 2004 varianta E sun-roff chelbos. In acest timp nu am reusit sa il schimb dar cred eu ca am reusit sa ii dau cat de cat o fata sa am grija de el si sa il readuc cat de cat la viata. inbunatatirii aduse: la 258 mii km i-am refacut motorul ne fiind niciodata umblat in el, instalatie xenon fete usi se geamuri electrice fata stalpi la centuri imbracati eleron spate ( nefinisat cum trebie de cei de la sevice) leduri bord schimbate alb rosu senzori parcare planuri pe viitor sint o gramada vopsire totala poate la anu galben perlat jante 14 suspensie sport si mici chitibusuri Cam asa arata dupa ce i-am dat sahurile de taxi jos si putin polisat |
re: Matiz - CT 06 ZGK
inchidere centralizata+ alarma maat, cheie briceag cu comenzile pe ea
|
12 Attachment(s)
Quote:
poze astept pareri de bine de rau..... |
Frumos Matizaurul tau. Imi place ce faci, fete usi, finitii, triple rosii, nu negre si tot asa. Chiar imi place. Mult succes pe viitor cu ea!
Fete de usi unde ai gasit si la ce banuti? PM, daca e. Si eu sunt tot din Constanta. Poate le aliniem candva la 2 poze, 3 fotografii :lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Ar fi ceva special galben perla. :D
Da, arata bine, nu dadeai 2 bani pe cum arata inainte, dar acum s-a schimbat situatia. De stopuri nu stiu ce sa zic.. eu am pus pe ale mele autocolant rosu transparent, dar si asta se decoloreaza in timp... vreau sa le fac si eu la spray. Un plafon negru lucios nu te tenteaza? |
Quote:
|
Nu mai bine dai tu tot de pe ea, si o faci alta culoare ? Nu stii cand vine vremea sa te desparti de ea si o sa fie cam greu cu vanzarea...stii tu.
|
[QUOTE=maverick1508;4693921]Nu mai bine dai tu tot de pe ea, si o faci alta culoare ? Nu stii cand vine vremea sa te desparti de ea si o sa fie cam greu cu vanzarea...stii tu.[/QUOTE
a ca este galbena? nu vreau sa stau sa umblu pe la r.a.r sa schimb talon, am ales sa o repun in functiune, altfel ajungea la fier. |
2 Attachment(s)
butoanele luminate care nu prea in plac mi-se pare incomod locul si vreau sa le trec pe usa.
|
Ai trecut azi dimineata pe langa mine pe la 6:50 la dacia in intersectie.
Mi-au sarit in ochi foliile foarte inchise si cand am vazut ZGK mi-am adus aminte ca am vazut pe forum .Ti-as fi dat un flash dar eram pe cealalta banda :D Eram cu megane-u app:P |
[QUOTE=CT97AMD;4704941]Ai trecut azi dimineata pe langa mine pe la 6:50 la dacia in intersectie.
Mi-au sarit in ochi foliile foarte inchise si cand am vazut ZGK mi-am adus aminte ca am vazut pe forum .Ti-as fi dat un flash dar eram pe cealalta batnda :D Eram cu megane-u app:P 2 straturi de folie cea mai inchisa |
l-am vazut si eu in parcare la kaufland.
misto bondarul! 2 straturi? 8) :???: se explica senzorii de parcare :lol: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
a venit mosu si la matic si i-a adus proiectoare cele originale, mai urmeaza blocul de lumini si instalatie xenon h3 pentru ele. plus schimb ulei...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning