![]() |
Dacia Logan F7P (1.8 16v)
10 Attachment(s)
Salut,numele meu e Lau si asta e masina mea de "distractie"un Logan 1.4 ambiance din 2004 ,albastru egee.
Ca modificari (nu prea sunt ) -arcuri H&R -amortizoare Monroe Gas -remapare Dimsport (2,3cp acolo,simt motorul mai elastic ,urca mai bine pe ture parca ) -Fise MAGNECOR SPORT -un volan OMP -o nuca custom -un set de Fk basic albastre -bara rigidizarespate custom cu reglaj (nu e pusa inca) ,urmeasa zi pe fata -jante 4 OZ Superlaggera 15 7j et 37 cu gume Bfgoodrich 195 55 15 ,2 OZ Superturismo R15 7j et 37 -ceasuri de Prestige -oglinzi de van -o centura in 3 puncte cam jerpelita Scroth da ma tine acolo fix -stopuri cu semnal alb +alte acareturi de nu mai stiu de ele ce le am pe acasa sper ca va place "muticaru" am atasat cateva poze cu evolutia pana acuma |
Re: Dacia Logan 1.4 FWD
Sa o conduci multi km fara incidente, e frumoasa.
Ai bagat ceva banuti in ea si modificarile care "nu prea sunt", se vad bine. Pune poze cu interiorul, avem ce vedea ;). |
7 Attachment(s)
multunesc mult Devu
interiorul este in lucru..... |
Quote:
Arata bine, imi place volanul ;). |
aceeasi varianta de echipare, ca a mea :D
Frumos, Rally style ! |
multumesc baieti e dragut cand cineva iti apreciaza munca
masina urmareste o tema motorsport ,am bagato la cura ca si asa nu are ea vlaga mai ma incurcau si toate alea pe acolo :P |
Ce se mai aude cu masina? Sunt foarte curios de evolutia ei.
|
4 Attachment(s)
Prin Martie o sa auziti de masina ...se pregatesc unele chesti :D ...
Mi-am luat un corp clapeta marit 50mm ...si in rest avem o lista mare pentru ea anul asta ;) Am mai pus niste poze ca imi e draga :flower: Ps :Scaunele sunt de vanzare daca e cineva interesat astept PM sunt folosite foarte putin |
Frumoasa..cand am vazut`o eu acum 1 an(cred) cand am luat toba de la tine era total diferita..:lol:
|
Respect acest stil, e pe placul meu :)
|
Gogaie de ce vinzi ma scaunele?vrei cu spatar reglabil?Zi un pret la ele,e posibil sa stiu pe cineva interesat.Bafta si hai acasa mai repede;)
|
De ce ai facut plafonul alb ? ce e bine ca vara nu se mai incalzeste asa tare in masina
|
Christnacht: ma bucur ca iti place .
Alex : pretul e de 650 lei :D Relu_gtt: Plafonul alb a fost o ambitie dea mea , are rol estetic doar ;) vara transpir ca in sauna =))) As da colantul jos ....ma gandeam sa o las albastra ...:?: habar nu am ce voi face ,am multe prosti in cap ::D |
Pune niste patratele negre pe albul ala :lol:
|
nu o sa mai investesc in exterior ...am altele pe lista :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning