![]() |
IS-06-SWA un cielo salvat
4 Attachment(s)
Sa incep cu povestea masinii ,Tatal meu a achizitionat masina in 2008 de la o firma de taximetrie fara sa stie ce cumpara pana a semnat actele ,totusi persoana de la care a cumparato era un prieten bun si km erau reali zic eu.
Masina este un Daewoo Cielo chel din 2006 cu un mp3 pioneer si sistem audio schimbat. Motorul este cel standard la masinile standard adica cel 1.5 8v urmand sa il fac 16 v cand fac rost de piesele necesare. Masina timp 2 ani a fost folosita de "darvala" de tatal meu si a ruginit serios ,dar anul asta m-am ocupat mai serios de ea cu o revopsire partiala urmand ca in vara sa o fac corect . Pentru moment s-au acoperit toate bandourile si facuta clean urmand in vara un bad boy look,scos sigle si un set de jante aliaj. posibil la interior puse geamuri electrice ,AC si restul optionalelor. Poze cu ea cand a intrat in familie pun acum si mai tarziu voi pune si cu ea gata. A avut cateva mici incidente pe perioada cat era incepator si am mai gasito si "ciondanita " de cateva ori in parcare. Incet incet o voi aduce pe drumul cel bun. |
Re: IS-06-SWA un cielo salvat
Bafta in ceea ce ti-ai propus , vad ca stai in Iasi in ce zona ?:D
|
Stau in Tomesti,mai am si o dacie sport cu care circul mai mult.cielo e folosit mai mult inca de taicamiu.oricum avem aproximativ aceeasi varsta ca si eu am 20 de ani. multumesc de incurajari.
|
mult succes cu priectul tau ....sper sa il vad cat mai curand pe strazile iasiului
|
rUNNER nu neam intersectat prin iasi unu cu altu :D
|
5 Attachment(s)
In sfarsit miam luat si eu un telefon mai acatarii sa fac cateva poze la bestie,masinii i sau scos bandourile si sa acoperit cu fibra de sticla golurile si finisat si vopsit in graba,urmand in primavara /vara sa ii scot si siglele daewoo sa o cobor putin si sa o finisez coerent,tabla era toata valuri de la taxi si de la faptul ca eu am invatat sa conduc pe ea.
|
Imi place cum au iesit spoilerele , adica se vede bine in poza..
|
Mai trebuiesc finisate si vor arata superb.
|
Si mie imi plac barele..... dar alea de sus :))
|
Alea is pentru transport de diferite lucruri pentru sportiva care o mai am si pentru transport de lucruri usoare ca taicamiu tot timpul se gaseste sa mai aduca cate ceva pe acasa si decat sa distruga interiorul iarasi mai bine deasupra
|
Incearca pozele sa fie pe zi, si cu un aparat foto, ca astea ies albastre..... Bara spate e cumva clean?
|
O sa incerc sa fac poze pe zi. Barele fata/spate sunt clean si indepartat toata bandourile... momentan ,urmeaza indepartarea semnelor daewoo si un bad boy,faruri cu lupe si asa va ramane.
|
Din pacate azi masina si-a duhul ...... Un grup de pietoni veseli care circulau pe mijlocul drumului nu la putut evita tatal meu din cauza conditiilor de drum si a unei masini parcate de aiurea intr-o curba pe contrasens . Masina a ajuns in sant cu botul sa rasucit la 180 grade ,a lovit cu spatele un cap de pod si sa mai intors odata accidentat 2 pietoni care circulau pe mijlocul drumului(desi aia aveau tot timpul sa fuga de acolo)
http://www.bzi.ro/exclusiv-grav-acci...o-video-417976 |
Imi pare rau da aud asta, masina nu e o problema se repara/schimba, sper ca victimele sa isi revina cat mai repede.
Stii ceva de starea lor? |
Nasol rau momentul! Sper doar sa fie bine toate victimele si tatăl tau sa treacă peste asta ușor...pt ca stiu cum e si el e cel mai afectat...fiarele se fac...bafta multă
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning