![]() |
Un logan
4 Attachment(s)
Asta-i masina cu care 'defilez' zilnic,putin modificata.Astept pareri,sugestii.Daca aveti de gand sa criticati,aveti grija,cel care a modificat-o va poate sanctiona.:lol:
|
Re: Un logan
Quote:
|
Adica?Ai grija de colectia ta de pachete goale de tigari.Cand faci majoratul...sa ma anunti.:D
|
nu-i rea. nu prea imi place eleronul, dar gusturile difera de la om la om. Hai cu ea mai jos :D
|
La primavara.
|
8 Attachment(s)
Noutati,consola de laguna2 si praguri...ambele nefinalizate.
|
salutare ne intalnim si aici, da frumos loganu, imi place ce ai facut pana acum la el, neaparat trebuie pus pe burta, in rest multi km fara incidente si bafta la modificari....numai bine
|
Periculos cel care a modificato! Are probleme cu criticile si ii sanctioneaza pe toti la el in sat?
Deocamdata nimic mai mult decat un Logan. Nu imi place eleronul capotei spate, dar cum a spus si stefiPJJ, gusturile nu se discuta. Masina urla sa fie bagata in seama/sa iese in evidenta. Astept sa o vad pe burta, probabil va arata mult mai bine. Parerile se pot schimba. Sunt curios de consola cand e gata. Spor la treaba! |
frumoasa masina...si crezi ca acea consola se va pupa bine cu restul bordului?
|
Quote:
|
Imi place bad-boy, si grila fara semn! In rest, trebuie mai jos.... :)
|
Quote:
Sunt tare curios daca geniul care a modificat masina ma poate sanctiona......chiar as vrea sa vad cum...chiar il rog.....il invit..... Si ca sa ii dau motiv sa ma sanctioneze.....masina asta este de mare prost gust,cum a zis cineva mai sus "urla sa fie bagata in seama" si proprietarul mai rau. E de toata jena,cu un "tiuning" de bazar moldovenesc cu accente rusesti .Nu vad nimic la masina care sa corespunda cu cuvantul "tuning"......din pacate doar "tiuning". Astept sanctiunea....sper sa fie dura !!!! |
Ce sa faca si omu daca nu il are pe Tata Sponsor ca majoritatea pustilor de pe aici ! :shock: modifica si el dupa buget si pe gustul lui . Spor la treaba Kelule :lol: ca pusti sponsorizati de taticul lor gasesti prin toti pomii !!:rolleyes2
|
Quote:
2.Astept sugestiile tale de 'expert in tuninig'. |
Poti arunca un ochi pe topicul masinii lui si ai sa intelegi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning