![]() |
Machete in lucru-lusian
10 Attachment(s)
Salutare, m-am decis sa imi deschid si eu thread "Machete in lucru" dupa ce am terminat o machete ( mai mult de curatat) dar am confectionat si doua geamuri pentru faruri si am inlocuit cu sigla ( "incurcat cu sigla de 2010 "), e vorba despre un Mercedes-Benz 500k Roadster.
Am deschis topicul in ideea de a va cere si voua o parere/idee, acum incerc sa restaurez un Mercedes benz 300 slr MM 1/18 maisto,si lipseste la el parbrizul, 2 tevi de evacuare de pe lateral,si niste bucati din caroserie respectiv : niste prize de aer de pe capota, si niste profile aerodinamice din spate. Atasez niste poze cu masina inainte de demontare si poze din timpul demontarii. Ma gandesc sa tapitez scaunele (ceva asemanator cum am vazut in poze), mochetata podeaua si portbagajul, poate gasesc si o roata de rezerva pentru portbagaj, ca acum am ceva care pare a fi o carcasa pentru 2 roti:-? sa ii pun leduri (mania mea) si o revopsire sau doar elementele ce le voi face din chit. Acum ma gandesc sa vopsesc putin motorul, as vrea sa ii mai pun niste fire, dar sa vad ce idee imi vine, ma gandesc la niste elemente rosii sa i le fac,ceva negru:-? tre sa ma duc sa caut culori si pensoane;)) sper sa gasesc aproape de mine. Astept niste idei pentru motor si restul masinii ( culori, materiale, vopsea, pensoane, etc.) PS : sper ca am respectat regulamentul deschizand acest topic, si astept sfaturile voastre(pro sau contra atat timp cat nu jignesc pe nimeni si dau dovada de bun simt). PS 2: voi pune in curand si niste poze cu Mercedes-Benz 500k Roadster, l-am dat la final cu niste crema de masina pentru un luciu, imi place cum a iesit. Peace |
Re: Machete in lucru-lusian
ghini ai venit si aici!
multa treaba la macheta asta....mult spor!!! |
4 Attachment(s)
@2010 multumesc. sper sa ma tin de treaba.
Poze cu Mercedes 500K Roadster. Farurile confectionate de mine. Am folosit opritoarele pentru degete de la seringi, si apoi le-am pun in cap la bormasina si le-am dat pe glasspapir sa le iau putin din diametru, Eu zic ca au iesit binisor. |
se vad rau asa matuite!
are baiatu' 2 faruri..:lalala: |
Momentan vreau sa mai incerc eu :D
si am folosit hartie abraziva cu granulatie de 2000, am sa le mai dau o mana. Se vede trecerea timpului sa zic ;)). Mie imi place momentan.Am sa le dau cu ceara, ca asa am facut la farurile de la matiz, erau matuite si le-am dat cam 40 de minute pe far, am dat cu 1200,1500 si la final 2000, si apoi ceara si au iesit super. mai incerc,;)) nu ma las:D |
Matizul nu are faruri, are anti-aeriene:lol: Ia de la Costi farurile daca le are; se pot face si ale tale, dar timpul pe care il pierzi sa faci ceva ce se gaseste il poti folosi pentru alte operatiuni.
Pollu-ul nu e "impotriva regulamentului", dar sunt cam putine optiuni. Eu spre exemplu iau de multe ori machete cu defecte pentru a le dezmembra (roti, interioare, motoare...astea se pot transplanta altor modele). |
[QUOTE=bmwh548;4677595] Ia de la Costi farurile daca le are; se pot face si ale tale, dar timpul pe care il pierzi sa faci ceva ce se gaseste il poti folosi pentru alte operatiuni.
asculta sfatul lui Radu ca stie ce spune si te astept cu o oferta generoasa..:lol: |
o sa le mai retusez, sper sa iasa.. dar acum zilele astea sunt prins cu facultatea X_X dar o sa vad cum am timp seara sa ma ocup de Mercedes 300SL MM
|
1 Attachment(s)
Azi am prins ceva timp liber si m-am apucat sa fac tevile de evacuare... ma gandesc sa le fac ca in poza de mai jos, putin arse de gaze.. Sa le las noi sau sa le dau putin prin flacara?Eu as inclina sa le ard putin, par mai realiste...
|
sunt vopseluri bre, nu trebuie flacara...
|
pare mai simplu sa le "bag putin in foc"si mai ieftin;)) si mai rapid.o sa incerc sa vad cum iese ca doar paste de pix sunt la librarie;))
|
5 Attachment(s)
Am terminat de confectionat tevile de evacuare, si am decis sa le dau putin prin foc. Au iesit binisor, se putea si mai bine, dar eu sunt multumit de rezultatul final, tinand cont de lipsa experientei mele :sad:
Cred ca urmatorul lucru va fi tapiteria scaunelor si ma gandesc si la o mochetare;)) apoi ar fi geamurile si ce imi e mie frica chestiile aerodinamice din spatele soferului ( nu stiu cum se cheama). |
nu sunt prea lungi tevile??
|
Poi cea de jos e cam cu 1,5-2 mm mai lunga, dar asa am vrut sa le fac... am zis sa o fac mai lunga pe cea de jos ca e mai departe de pasager... ca inaltime .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning