![]() |
e34 no4
3 Attachment(s)
nu am putut sa renunt la microb deci vi-l prezint pe numarul 4 :twisted:. an 1991 , fara abs sau airbag , geamuri si oglinzi electrice , arcuri sport -40, shadow line, interior piele incalzit si electric + memorie ( asa cum ini place mie) , kit exterior m5 , volan mtech piele , si jante m5 care imi plac la nebunie. motor 2000 24v non vanos .planuri nu prea multe , poate hella smoked si alta suspensie mai joasa , poze am doar de la anunt o sa fac altele mai bune in weekend . aaaaa da si stiu volanu nu sta bine , tre sa il imbrancesc poate se trage inapoi unde ii e locu :twisted:
|
Re: e34 no4
Foarte tare masina!!!
Ce numere are ? Nu o inscrii ? |
Nu-i rau , nu-i rau deloc :D
Arata foarte bine ! Cat platesi asigurarea in Irlanda pentru el ? |
Quote:
|
foarte frumoasa masina, sa o folosesti cu placere ca terapie, desi cred ca ti-ar trebui alt motor pentru asta :D
|
8 Attachment(s)
nu imi tre nush ce motor , dupa ce stau toata ziua in porcarii de dieseluri si apoi in drujba de e46 sunetul de 6 cilindri e tot ce vreau sa aud . mai pun cateva poze , sper ca sapt viitoare sa ma apuc sa fac cate una alta la ea
|
incredibil cum poate arata o masina de aproape 20 de ani...cate mile are pe bord frumusetea? clar sub 100k.right?si un pret de achizitie (PM)?mersi .
|
mersi , masina are in bord 210000 mile si pretul a fost 1200 e , nu e nici un secret ,oricum daca nu o cumparam vanzatorul avea client pe interior kit si jante la 1000 e asa ca am salvat-o :twisted:, se tine bine baba are putina rugina la aripa spate dreapta dar se rezolva nu e stres
|
frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos
|
hmmmmm:rolleyes2 de unde stiu eu masina asta ???;)foarte frumoasa...... un mare LIKE de la mine ,numai volanul ala ma ,,deranjeaza,, acolo.pfuuuu da ce interior are :shock::shock::shock:
|
lasa opelu si baga poze cu 5-aru aci mai multe :lol:
|
10 Attachment(s)
mersi baieti de "impresii"" :twisted: din pacate masina e de ornament , nu pot sa ii fac asigurare , legile asiguratorilor de aici sunt aspre :evil: , am sanse doar in februarie sa o asigur , ramane de vazut. in ultimul timp nu s-a facut mai nimik la masina din cauza serviciului , doar o spalare asa ocazionala . mai pun cateva poze si cu cotetzul pe care il mai am de zi cu zi
|
trimite-o acasa,bulgarizeaz-o,si adu-o inapoi(ai voie sa circuli cu ea acolo pe bulgaria)....sigur vei iesii mai ieftin decat asigurand-o an de an in IRL.bafta
|
Quote:
|
wow....sa ai parte de ea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning