![]() |
o nelamurire..
1 Attachment(s)
cum se numeste piesa incercuita ?si problema e urmatoarea...sub ea e un furtun sau conducta care nu stiu unde duce...care s-a rupt ...trebuie sa schimb tot furtunul sau conducta ce o fi sau iau doar capacul piesei de pe alta masina si il bag la loc?
|
Re: o nelamurire..
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
partea unde se vede in poza e partea din spate....unde am incercuit eu e partea din fata...si sub acolo mai vn o conducta...se poate inlocui capacul piesei ala ce am incercuit eu sau trebuie cu totul?precizez k nu am reusit sa desfac capacul nici cum..
|
Quote:
Voie buna !!! |
nu-i cumva pompa de servo directie????si la mine e plin de ulei pe ea si pe langa si cateodata merge sacadat volanu
|
Quote:
|
sunt mai multe coduri trecute pe ea...dak e de pe aceasi motorizare ar trebui sa fie ok ...ms de ajutor
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
:arrow:Consumul ridicat, de regula este cauzat de : 1. talpa grea 2. sonda lambda 3. benzina proasta 4. bujii neschimbate la timp 5. filtre infundate :arrow:Mersul oscilant are legatura, partial, cu cele enumerate mai sus dar ar trebui verificata si sa nu traga aer fals si curatarea regulatorului. Ar fi de ajutor daca ai specifica ce motorizare ai . :arrow: I-ti atasez un tabel cu diferite probleme de rulare a motorului; incearca sa te ghidezi dupa el !! Voie buna ! |
1.8 M40/93..s-ar parea sa fie valva ICV,daca ii scot mufa motoru merge rotund dar turat la 1100
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning