![]() |
Atentie Copiii nfs-ului ATACA!
1 Attachment(s)
Nu exista antivirus pt "virusii" astia mici??? si are doar 16 ani ! citit prea tare baiatu dak veti alfa romeo fugiti la el face orice
|
Re: Atentie Copiii nfs-ului ATACA!
Quote:
ai 16 ani ? Cam ciudat log-ul si din moment ce te-ai anturat in dialog cu un copil ... |
Don Slim™ (12/4/2006 8:01:22 PM): ce carburatoare au daciile pe ele..
Don Slim™ (12/4/2006 8:01:34 PM): nu zic de logan solentza super nova? carburatoare pe logan si solentza eh ? :) Don Slim™ (12/4/2006 8:11:40 PM): uitate la cate posturi ai tu si la cate ai .. si ma cunoaste lumea ai tu vreo treaba mare.... prst... Don Slim™ (12/4/2006 8:12:00 PM): uitate ce stage ai tu ce stage am yo.. si mai prst... Don Slim™ (12/4/2006 8:12:56 PM): eshti si tu invrun club? Don Slim™ (12/4/2006 8:12:58 PM): nu stii nimik foarte tare. . . bine c-ai facut topicul , am ras si noi un pic ,de tine .. 1:n-ai haz 2:suferi de tine degeaba ... grow up ! |
Hai ma ce drq...iti dai singur cu tesla-n co**e??
"Nu exista antivirus pt "virusii" astia mici??? si are doar 16 ani !" puteai sa il intrebi cate supape are motorul de E34 24 de valve :)) si asa te convingeai....apropo...la tine ce inseamna gordini style?? eu unul as fi facut o gordini replica....exact cu motorul si lookul gordini... |
" Nu exista antivirus pt "virusii" astia mici??? si are doar 16 ani ! citit prea tare baiatu dak veti alfa romeo fugiti la el face orice "
Sa inteleg ca daca as avea Alfa Romeo ar trebui sa fug de tine ? OK ! U ai zis :-P ! Oricum am ras si eu unpic ! |
Vezi ca sunt bare si nu bari...
Si vezi ca de prin 2000-2001 tot cea iesit de la Pitesti au fost pe injectie. Supernova,Solenza si Logan respectiv injectie multipunct. Si nu te mai consuma pentru toti idiotii...ca n-are rost;) |
Quote:
eu cu ochii mei am vazut logan 1.6 16v cu injectie bosch cu carburator dublu corp weber...deci nu ma contrazice :lol: |
injectie cu carburator?!?? asta chiar ash vrea sa o vad... ar fi de cartea recordurilor... cred...
|
Quote:
Zicea la misto mai....Orlando ;) |
Quote:
oricum...faza este incredibila...pe zii ce trece vad ca se inmultesc copii "pasionati" de masini...dar... |
Ma, din cate stiu io .. alfa 33 are motor boxer de 1.4... nu??
|
slim....du-te tare frate
|
am si uitat de topicu asta ... nu sufar doar faceam si yo misto de el .. dar hai voi carcotasi mi-ati sarit rpd in cap...k sa-l intarat sa vad ce mai scoate din el .. .. n-am o trb cu motoarele .. dar ziceam si eu asa ca se dadea mare expert .. dar bine .. nu mai conteaza... greseala mea m-am facut singur de *** :D:D
|
Mda... Mai stiu si eu dinastia...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning