![]() |
Ce baterie merge pe un 320d?
m-ar interesa ce baterie ar merge pe un bmw 320 diesel,am bateria originala de bmw de multi ani care o inceput sa "scartaie" din cauza frigului..in special daca o las 3 zile ii gata...ce imi recomandati sa pun?rombat?varta?bosch?sau ce nu imi recomandati..multumesc de ajutor
|
Re: salutare la toata lumea...am si eu o problema daca poate careva sa ma ajute!
m-ar interesa ce baterie ar merge pe un bmw 320 diesel,am bateria originala de bmw de multi ani care o inceput sa "scartaie" din cauza frigului..in special daca o las 3 zile ii gata...ce imi recomandati sa pun?rombat?varta?bosch?sau ce nu imi recomandati..multumesc de ajutor
|
Re: Ce baterie merge pe un 320d?
Varta Silver Dynamic de 85Ah si n-ai treaba. Eu acest model il am de apropae 3 ani pe un 320i si n-a dat rateu o data.
http://www.varta-automotive.ro/index...=5852000803162 Sa nu te mai auzim cu ROMBAT in acelasi context cu BMW te rog. |
Quote:
eu am varta dynamic black de 70ah pe un 316 si pana acum e piesa (1an). |
Quote:
Varta echipeaza modelele bmw de fabrica , oricum 2 variante mari si late ai : bosch silver sau varta . poti sa pui pana la 95-100 Ah fara probleme. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning