![]() |
Traducere Ucraineana-Romana
3 Attachment(s)
Salutare.
Pentru cei ce cunosc limba ucraineana, ma puteti ajuta cu tradusul a catorva randuri? Este vorba despre un utilaj agricol de origine argentineano-ucraineana si din pacate am cartea tehnica doar in ucraineana. Am incercat litera cu litera in google translate dar din pacate, rezultat zero :( Va multumesc! |
Re: Traducere Ucraineana-Romana
o sa ma chinui un pic si poate iese ceva.... hai ca vedem ce iese :)
|
Procedura pt schimbarea transmisiei
1. sa dai jos lantul 2.dai jos intinzatorul (probabil ala pe care se intinde lantul) sau .... 3. In cutie de viteza; dai jos volanta, arc, si mecanizmul cu dinti Z17 4.se pune mecanismul cu dinti Z60 cu 4 bilute, arcul si volanda 5. se pune noua (nou) , obiectul ala din punctul 2, nu stiu sa il traduc, am pus "..." acolo (vezi poza)si daca nu merge se adauga cele doua piese din imagine pentru alinierea lanturilor transmisiei o sa incerc sa iti fac si restul mai tarziu :D sper sa te ajute cu ceva.. nu am mai vorbit rusa de ani de zile.. nu mai zic de tradus :lol: |
Cosidera-l ca pe un test, un reminder :lol:
Cu pozele astea am rezolvat dar e posibil sa imi mai trebuiasca altele, cateva randuri. Ma poti ajuta atunci daca e? :D Multumesc. |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2025 4Tuning