![]() |
Pachet de Bass Magnat 300 W RMS
1 Attachment(s)
Am si eu un fiat bravo si as vrea sa imi pun in el http://carsystems.ro/car-audio-video...300-w-rms.html .Ash vrea sa stiu daca se merita ca pret si calitate si daca e buna combinatie dintre amplif si tub.Din cate am auzit amplificatoru ar trebuii sa fie mai tare decat tubu,iar din ce specifica carsystems aici.. Amplifu este mai slab.Are ceva?Va rog ajutati-ma ca nu ma prea pricep.Ms frumos.
|
Re: Pachet de Bass Magnat 300 W RMS
si pe mine m-ar tenta asa ceva:D... sa vedem ce zic cei specializati:oops:
|
Amplificatorul e bunicel dar tubul ala suna ca un butoi. Am avut si eu asa ceva si nu recomand, si din motive de spatiu. Mie imi ocupa jumatate de portbagaj la un fiat punto mk2 :D. Acum depinde ce asteptari ai tu de la un woofer/subwoofer.
|
Pana la urma nu am luat pachetul de la magnat si am achizitionat un tub de bass cu difu de la Ground Zero si un amplif Blaupunkt GTA 2 Special.Problema este ca membrana de la difuzor este blocata,iar amplifu nu se aprinde pentru ca,banuiesc eu difuzorul e in scurt,iar atunci intra amplifu in protectie.Cand am legat muzica pe masina..prima data cand am pus plusu la baterie s-o aprins becu de la protectie,iar apoi s-o aprins si amplifu dar suna mai rau ca un difuzor de usa de la o dacie...Am desfacut cablurile si nimic..Acuma numai se aprinde deloc...Ce sa fie si cum sa remediez problema?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning